DIY VIDEO: Lille Boheme brudebuket

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

En lille utraditionel brudebuket

Du kan sagtens lave din egen brudebuket. Det er faktisk slet ikke så svært, som man skulle tro. Her kan du se hvordan du kan lave din egen, lille og utraditionelle brudebuket. Det er super simpelt og har du en veninde, der er en lille smule ferm på fingrene, så kan du bede hende lave din brudebuket. – For det er faktisk tradition at bruden ikke må vælge sin egen brudebuket.

Valg af blomster

Vi har valgt nogle storhovedet, pink nelliker og du skal bruge 5 stk. Vi har også valgt en meget, meget smuk mørkelilla orkide. Her skal du bare bruge 1 stk. Dertil skal du bruge noget velourbånd. Vi har valgt et sort velourbånd, som er lidt utraditionelt og lidt mere råt end silke og satinbånd. Du skal også bruge et blomsterreagensglas. I dette indslag har vi fået blomsterhandleren til at sno noget floratape rundt om det lille reagensglas, for at skjule det lidt. Gevindet er lavet af elefant tråd. Orkideens stilk skal ned i reagensglasset og nellikerne sættes rundt om. Der er ikke noget system, nellikerne skal bare sidde tæt, hele vejen rundt om blomster reagensglasset, så det er ikke noget med at man skal være blomster dekoratør, for at kunne finde ud af det.

Artikel: Brudebuketter til den store dag

Så skal du bruge et lille stykke ståltråd, som skal sidde helt oppe ved blomsterkronerne. Pas på du ikke knækker stiklene, når du vikler din ståltråd rundt om. Af velourbåndet laver du et lille håndtag, som bruden skal holde buketten i. Når velourbåndet er snoet hele vejen ned af stilkene, afslutter du ed en lille sløjfe.

Nu er din brudebuket færdig. Denne brudebuket er meget enkel og lidt lille i det, men farverne gør at den står frem og er meget unik og speciel, samtidig med at den er dekadent og har lidt boheme og Paris over sig.

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Design dit monogram i word

Af Bryllupskanalen

Artikler

Dekorer dit bryllup med vand

Af Bryllupskanalen

Dekorationer med vand er en super effektiv og billig løsning, hvis du vil have unikke og stemningsfulde dekorationer til dit bryllup. Dekorer med masser af lys, blomster og blade. Bryllupskanalen giver dig inspiration til at dekorere med vand, både inde og ude, i alt lige fra søer, vaser, spande og swimmingpools. Se også hvilket tilbehør, der gør sig særlig godt til et bryllup, dekoreret med masser af vand!

satinbånd kommer du ikke udenom

Af Bryllupskanalen

Satinbånd er et musthave, hvis du selv vil stå for invitationer eller dekoration af dit bryllup. Satinbåndene fåes i et utal af størrelser og farver og kun fantasien sætter grænsen for hvor du vil bruge satinbåndene. Satinbånd er en billig dekoration og prikken over ièt til et smukt bryllup.

Louise skriver på Bryllupskanalen

Af Bryllupskanalen

Nu bliver der endnu flere kreative ideer om bryllup og dekoration. Danmarks absolut dygtigste bryllupsdesigner, Louise Lie von Linstow bliver fast blogger fra 1 juni, hvor hun vil øse ud af hendes mange års erfaringer indenfor dekoration og oppyntning.

Lys til bryllup giver stemning

Af Bryllupskanalen

Husk at der skal lys til et bryllup. Få lige præcis den stemning I ønsker. Vælg lys til festen både inde og ude. For lyset er det visuelle, der er med til at underbygge stemningen til bryllupsfesten. Få inspiration til dit bryllupslys, med levende lys, lyskæder og led lys.

Links

Hyr en bryllupsdesigner

Book Louise Lie von Linstow til dit bryllup. Alt fra konsultationer på 2 timer til et full make over af jeres festlokale

Besøg Website »