En smuk brystbuket er nem at lave selv

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags ,

Brystbuket og blomstervalg

En brystbuket er den buket, der sidder i brudgommens, forloverens og brudesvendenes revers. Placeringen af buketten er i venstre side. Brystbuketten matcher brudebuketten og er som oftest en enkelt blomst, med et blad. En bryst buket kan være mere eller mindre prangende, alt efter smag og design af brudebuket. I denne video viser Bryllupsdesigner Louise von Linstow, hvordan du selv kan lave din egen gør det selv brystbuket. Personligt, let, elegant og billigt.

?VIDEO: Se mere om brudebuketter

Hvem skal bære brystbuket

Som oftest bærer brudgommen, brudensfar og bestmann/forlover en brystbuket. Men også andre i selskabet kan med fordel bære én. Det kunne f.eks. være brudgommens far (brudgommensfar kan også være bestmann/forlover), drengebørn og/eller brudesvende.

?SHOP: Køb accessories og bryllupstilbehør til manden hér

Lav selv brystbuketten

Det er muligt selv at lave en flot brystbuket. Svært er det ikke, dog er der nogle ting man skal overveje, før man kaster sig ud i projektet. Da ægte blomster ikke holder evigt, skal en brystbuket laves på selve bryllupsdagen. Derfor er det vigtigt at overveje om man selv har tid til at fremstille brystbuketterne på dagen, eller skal man have hjælp fra en veninde eller lign.

?VIDEO: Lav flotte blomsterdekorationer til dit bryllup

Det skal du bruge til en brystbuket

En blomst, et blad, en nål, lidt vat og noget floratape. Nålen er lavet til formålet og kan købes hos blomsterhandleren eller i udvalgte hobbybutikker.

Sørg for at blomsten matcher brudebuketten, og helst ikke er alt for tøset – det synes mændene ikke alt for godt om. Løg først bladet oven på nålen. Læg blomsten oven på. Klip et lille stykke vat, som du lægger om blomstens stilk. Pak vat og stilk ind i sølvpapir, så det holder på vandet. Sno floratape stramt om stilk, nål, vat og sølvpapir. Nu er din brystbuket færdig.

Husk at du kan tilføje flere blomster, grene, græsser eller hvad du synes ville klæde brystbuketterne til jeres bryllup.

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Design dit monogram i word

Af Bryllupskanalen

Artikler

Dekorer dit bryllup med vand

Af Bryllupskanalen

Dekorationer med vand er en super effektiv og billig løsning, hvis du vil have unikke og stemningsfulde dekorationer til dit bryllup. Dekorer med masser af lys, blomster og blade. Bryllupskanalen giver dig inspiration til at dekorere med vand, både inde og ude, i alt lige fra søer, vaser, spande og swimmingpools. Se også hvilket tilbehør, der gør sig særlig godt til et bryllup, dekoreret med masser af vand!

satinbånd kommer du ikke udenom

Af Bryllupskanalen

Satinbånd er et musthave, hvis du selv vil stå for invitationer eller dekoration af dit bryllup. Satinbåndene fåes i et utal af størrelser og farver og kun fantasien sætter grænsen for hvor du vil bruge satinbåndene. Satinbånd er en billig dekoration og prikken over ièt til et smukt bryllup.

Louise skriver på Bryllupskanalen

Af Bryllupskanalen

Nu bliver der endnu flere kreative ideer om bryllup og dekoration. Danmarks absolut dygtigste bryllupsdesigner, Louise Lie von Linstow bliver fast blogger fra 1 juni, hvor hun vil øse ud af hendes mange års erfaringer indenfor dekoration og oppyntning.

Lys til bryllup giver stemning

Af Bryllupskanalen

Husk at der skal lys til et bryllup. Få lige præcis den stemning I ønsker. Vælg lys til festen både inde og ude. For lyset er det visuelle, der er med til at underbygge stemningen til bryllupsfesten. Få inspiration til dit bryllupslys, med levende lys, lyskæder og led lys.

Links

Hyr en bryllupsdesigner

Book Louise Lie von Linstow til dit bryllup. Alt fra konsultationer på 2 timer til et full make over af jeres festlokale

Besøg Website »

Ulrik John Blomster

Flotte brudebuketter fra førende blomsterdekoratør Ulrik john blomster. Ulrik er trendsættende indenfor brudebuketter og blomsteropsætninger. Find masser af inspiration i Ulrik John`s flotte butik i Hørsholm

Hovedgaden 12b
2970 Hørsholm

Tlf. 45 76 91 90 | Besøg Website »