December bryllup

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Jule – bryllupsbord til Decemberbryllup

Julen er hjerternes fest, men selvom det er jul, er der stadig par der lader sig gifte, i denne søde juletid. ca. 2000 par vælger at lade sig vie i december hvert år. Bryllupsdesigner og boligstylist Louise Lie von Linstow giver gode råd til hvordan et jule bryllupsbord kunne se ud. Få inspiration til bordpynt og borddekorationer til et skønt Decemberbryllup.

SHOP: Køb osteklokke her

Husk også at se vores indslag om borddekorationer og bordpynt til et efterårsbryllup

2 kommentarer

 1. Tina siger:

  Hvilke blomsterdek. passer til runde borde og med fem armede lysestager?

  Jeg er vild med hvide store roser!

 2. Kære Tina!
  Der er jo mange forskellige muligheder der passer til runde borde. Det afhænger af hvilken stil du ønsker og om det er noget du / I selv skal lave eller om I bestiller hos en blomsterdekoratør. Hvis I selv skal lave det foreslår jeg at I vælger noget enkelt der er hurtigt at lave og som kan laves dagen i forvejen. Eksempelvis hvis I ønsker en uhøjtidelig stemning kan I fylde runde glasfade med rosenhoveder og rosenblade med lidt vand i bunden og så stille lysestagen i midten af fadet. Hvis I er til noget mere klassisk kan I købe runde oasis i 3 forskellige størrelser og stikke rosenhoveder i, helt tæt ved siden af hinanden og på den måde skabe “blomsterbolde” der kan pynte på midten af bordet. Hvis I bruger en dekoratør kan de hjælpe med andre idéer.
  Jeg ønsker jer et dejligt bryllup.
  Louise

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Design dit monogram i word

Af Bryllupskanalen

Artikler

Dekorer dit bryllup med vand

Af Bryllupskanalen

Dekorationer med vand er en super effektiv og billig løsning, hvis du vil have unikke og stemningsfulde dekorationer til dit bryllup. Dekorer med masser af lys, blomster og blade. Bryllupskanalen giver dig inspiration til at dekorere med vand, både inde og ude, i alt lige fra søer, vaser, spande og swimmingpools. Se også hvilket tilbehør, der gør sig særlig godt til et bryllup, dekoreret med masser af vand!

satinbånd kommer du ikke udenom

Af Bryllupskanalen

Satinbånd er et musthave, hvis du selv vil stå for invitationer eller dekoration af dit bryllup. Satinbåndene fåes i et utal af størrelser og farver og kun fantasien sætter grænsen for hvor du vil bruge satinbåndene. Satinbånd er en billig dekoration og prikken over ièt til et smukt bryllup.

Louise skriver på Bryllupskanalen

Af Bryllupskanalen

Nu bliver der endnu flere kreative ideer om bryllup og dekoration. Danmarks absolut dygtigste bryllupsdesigner, Louise Lie von Linstow bliver fast blogger fra 1 juni, hvor hun vil øse ud af hendes mange års erfaringer indenfor dekoration og oppyntning.

Lys til bryllup giver stemning

Af Bryllupskanalen

Husk at der skal lys til et bryllup. Få lige præcis den stemning I ønsker. Vælg lys til festen både inde og ude. For lyset er det visuelle, der er med til at underbygge stemningen til bryllupsfesten. Få inspiration til dit bryllupslys, med levende lys, lyskæder og led lys.

Links

Hyr en bryllupsdesigner

Book Louise Lie von Linstow til dit bryllup. Alt fra konsultationer på 2 timer til et full make over af jeres festlokale

Besøg Website »