Hvad huskes efter et bryllup

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Hvad sker der når brudevalsen er danset og de sidste gæster er gået hjem? Hvilke minder har brudeparret tilbage efter et vidunderligt bryllup. Mari-anna og Brian holdt deres drømmebryllup, for ca. 5 år siden. Bryllupskanalen vil gerne vide hvad er gemt og hvad er glemt?

Planlægning af den store dag

I 2005 gav Mari-anna sit ja, til Brian. Det skete i Asnæs Kirke, ikke så langt fra Holbæk. Parret havde besluttet sig for at holde et bryllup, med plads til fest og dans. Budgettet lød på ca. 50.000 kr, men blev hurtigt fordoblet, for et bryllup holder man kun én gang. Mari-anna og Brian planlagde selv deres bryllup, og der blev brugt mange hyggelige timer på forberedelserne.

Hvad husker man bedst fra brylluppet.

Mari-anna og Brian husker tilbage på deres bryllup, som en ganske særlig dag, omgivet af de bedste venner og den nærmeste familie. Det var en god dag, lige som de havde ønsket det skulle være. Brian husker øjeblikket, hvor Mari-anna går op ad kirkegulvet, som det største. Klumpen i halsen og hjertet, der var ved at hoppe ud af brystlommen. Der var ingen tvivl, om at han var stolt. Om et øjeblik, ville kvinden i hans liv, endelig sige ja, til et liv som hans hustru.

Hvad er gemt efter brylluppet

Minderne kan ingen tage fra os, men hvor mange fysiske minder man gemmer, efter brylluppet, er der stor forskel på. Stort set alle brudepar, får deres bryllup foreviget af en bryllupsfotograf. Takkeværet én af deres gode venner, som tilbød at filme ved brylluppet, har Mari-anna og Brian også en DVD, med optagelser fra deres bryllup. Brian har stadig sit jakkesæt og Mari-anna har gemt sin brudekjole, med ønsket om at kunne bære den til sit kobberbryllup, eller sølvbryllup. Brudebuketten har Mari-anna liggende fremme, og hun stråler, idet hun fortæller at den faktisk havde lilla blomster helt ind til sidste år. Ja, og hun er den eneste, der må flytten den, griner Brian. Mari-anna indrømmer at hun gerne bytter den tørrede brudebuket ud, hvis Brian giver hende en frisk kopi af originalen.

Var det alle pengene værd

Både Maria-anna og Brian indrømmer at tanken om et nyt køkken, frem for det store bryllup, havde været på tale. Et køkken forsvinder jo ikke på én dag. Tilgengæld er de så glade for minderne om et helt perfekt bryllup, at de ikke fortryder én eneste krone, som blev spenderet på deres bryllup. “Det er jo kun én gang i livet, og selv om man gerne ville opleve dagen igen, så bliver det jo aldrig det samme.” slutter Mari-anna.

Hvad husker du?

Er du blevet gift, så hører vi gerne om minderne fra dit bryllup. Skal du giftes, så hører vi gerne om dine forventninger til den store dag. Hvad bliver det vigtigste, når du om 5 år, tænker tilbage på dit bryllup? Send os en mail på [email protected]

2 kommentarer

  1. Jeanne siger:

    Sikke nogle dejlige minder. Mvh. Jeanne

  2. Lisa P siger:

    Ja, det er rigtig flotte minder og en rigtig god ide med at bruge brudekjolen til sølvbryllup eller kobberbryllup 🙂
    Mvh Lisa

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

4 Bryllupper med Ibi Støving

Af Bryllupskanalen

Klar til Kirkebryllup

Af Bryllupskanalen

Ægtepagt … hva`for en?

Af Bryllupskanalen

De vandt et eventyrligt bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Bryllup i 11 kilometers højde

Af Bryllupskanalen

Et bryllup behøver ikke være i Kirken eller på Rådhuset, med 80 inviterede gæster. Har I overvejet at lade jer gifte i 11 kilometers højde, over indlandsisen. Denne idè kom Renè Holm på, da han d. 26 september giftede sig med sin kæreste gennem mere end 10 år. Renè er fra Grønland og hans nygifte hustru er fra Danmark, så hvorfor ikke lade sig vie midt mellem de 2 lande i 11 kilometers højde over indlandsisen.

Bryllupskanalen fylder 1 år i dag

Af Bryllupskanalen

Bryllupskanalen fylder 1 år i dag. Vi gik i luften første gang 1 november 2009, på samme tid som det analoge sendenet lukkede.

Romantisk bryllup til 300.000 kr.

Af Bryllupskanalen

Tilbage til en kold februar morgen blev Kåre & Sandra vækket med ordene “I har vundet et eventyrligt bryllup” De vandt et romantisk bryllup til en værdi på over 300.000 kr. På lørdag går det løs for Kåre & Sandra, når de 2 siger ja til hinanden. Parret kan blandt andet se frem til en kæmpe bryllupsfest for venner og familie på Hindsgavl Slot i Middelfart, specialdesignet brudekjole & vielsesringe og så ellers af sted på en romantisk bryllupsrejse til Mauritius i det Indiske ocean.

Links

Hårpynt & Diademer

Køb hårpynt og diademer i vores shop

Tlf: 70702823 | Besøg Website »