Fitness øvelser: Faste baller

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Træn og trim dine baller. Kira Gall Henriksen viser her hvordan du kommer igang med et effektivt træningsprogram, der rent faktisk virker. I denne video kan du se hvordan du får faste, stramme baller, med disse fitness øvelser der samtidig løfter.

?VIDEO: Slanketips med lette maveøvelser

Squat – styrker også hvis du løber

Den første øvelse er en squad. Stå i skulder bredde afstand med fødderne. Når du går ned, skal du forestille dig at du sætter dig ned på en stol, som er lidt længere tilbage, end den egentlig ville være. Vægten skal lægge på hælene, men tæerne må ikke slippe jorden. Det er vigtigt at knæene ikke kommer ud over fødderne, ellers kan du få ondt i knæene. Gå ned og op igen. Gentag 3×20 gange. Du arbejder med din egen kropsvægt, altså ingen vægte. Det er den typiske antal gentagelser. Denne øvelse ser ikke så svær ud – men det er den og den er effektiv! Og du vil hurtigt se resultater. Hvis du er løber, er det en øvelse, du vil få rigtig meget glæde af, for når du løber, er det ballen, der trækker dig frem.

Få flotte baller, lår og lægge

lunges er en øvelse der fokuserer på ballen, forsiden af låret og læggene. Når du skal lave øvelsen, går du frem og lader som om du binder snørebånd. Gå tilbage igen. Gentag med det andet ben. Gentag 3X20 gange.

 

Velformede baller

Den sidste øvelse er også for ballerne. Læg dig på alle fire. løft først det ene ben opad, i en 90 graders vinkel. Træk op, træk op. Gentag, så længe du kan og så højt du kan. Skift ben og gentag. Denne øvelse får fadt i vores største muskel, gluteusmaximus – Og så giver øvelsen en fantastisk runding på ballen!

Gentag øvelserne 3 gange om ugen, og husk hviledagene, så din krop får mulighed for at restituere.

?VIDEO: Kickstart din slankekur

Al træning kræver energi

… Og der er masser af gode undskyldninger, for ikke at komme igang med at motionere. Jeg har travlt for tiden, jeg skal lige finde et godt træningsprogram, jeg starter imorgen. – Men når du først kommer igang, vil du hurtigt opleve, at du får mere overskud i hverdagen. Kom godt igang med din træning allerede idag!

?VIDEO: Slankende udrensningskur

Hvilket mål har du sat for din træning?

På Bryllupskanalen hører vi meget gerne om dine mål. Send os en mail på [email protected] eller deltag i debatten i vores bryllupsforum.

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Sådan får du Smokey eyes

Af Bryllupskanalen

Fitness øvelser: Faste baller

Af Bryllupskanalen

Artikler

Diademer og Tiara som hårpynt

Af Bryllupskanalen

For år tilbage var diademer og tiara kun for de få. I dag er bling bling blevet hvermandseje og diademerne er populære som aldrig før til bryllup. Find et eksklusivt diadem til brudehåret og spice din fremtoning op.

Guide: Hårfjerning & silkebløde ben

Af Bryllupskanalen

Er du træt af kampen mod de små, stikkende stubbe? Få tips til glatte og silkebløde sommerben. Bryllupskanalen ser på fordele og ulemper ved voks, barbering, epilator og permanent hårfjerning. Vi ser på hårfjerning og silkebløde ben til brylluppet, så I kan ligge tæt, på bryllupsnatten.

5 musthaves til din brudetaske

Af Bryllupskanalen

Foråret er højsæson for bryllupper. Bryllupskanalen kigger ned i brudetasken og giver dig 5 musthaves til forårets skønne bryllupper. Se hvad din brudetaske skal indeholde og få inspiration til dit eget bryllup.

Frisør til bryllup

Af Bryllupskanalen

Vælg den rigtige frisure og frisør til sit bryllup.
Når du skal giftes, skal dit hår være perfekt! Uanset om du har kort eller langt hår, har du massere af muligheder for den helt perfekte frisure til dig bryllup. Bryllupskanalen guider dig til valg af den rigtige frisør til dit bryllup.

Links

Hårpynt & Diademer

Køb hårpynt og diademer i vores shop

Tlf: 70702823 | Besøg Website »

Maria Lynge larsen hairdesign

Eksklusive håropsætninger til dit bryllup. Mulighed for håropsætning i eget hjem. Kontakt Maria for en snak omkring dit brudehår.

Bredgade 36
1260 København K

Tlf: 29 85 75 45 | Besøg Website »