Gaven til brudeparret

Skrevet af Bryllupskanalen

Find Bryllupsgaven til brudeparret

Det er altid en stor udfordring for bryllupsgæsterne, at finde den helt rigtige bryllupsgave til brudeparret. En bryllupsgave skal både være personlig og anvendelig, gerne med praktisk værdi. Louise Lie Von Linstow og Bryllupskanalen er gået på jagt i Magasin, efter lækre bryllupsgaver i 3 forskellige prisklasser til brudeparret.

ARTIKEL ? Mere inspiration til bryllupsgaven

Bryllupsgaven til under 500 kr.

Stjerneskåle fra Kehler er et fint bud på en lækker bryllupsgave med stor nytte værdi og af en designer, de fleste kender og kan lide. Skålene kan både anvendes som små serveringsskåle eller til små lys eller dekoration.

Et andet bud på en yndig bryllupsgave er små isskåle fra Itali, kan evt. pakkes ind på en lille bakke, med blomster og selvfølgelig cellofan, for at gøre gaven ekstra personlig. Isskålene fås i flere forskellige lækre skåle.

Noget af det helt nye og moderne er at benytte bogstaver som dekoration på væggene i hjemmet. Brudeparrets initialer, vil være en enormt personlig bryllupsgave. Bogstaverne er fra Base212. Husk at vælge ukurante farver og størrelser. Små bogstaver fås fra ca. 199 og de store bogstaver fra 399 kr.

Folk bliver altid glade for en praktisk bryllupsgave med en lækker designværdi. Louise Lie Von Linstow har fundet denne vase fra Kehler, i et meget enkelt og og smuk udformning til under 400 kr.

En lille fugl udført i drejet, formgivet træ kan være et hit til brudeparret, der værdsætter retrostilen, som er blevet superpopulært igen. Den minder meget om Kay Bojesens design, som mange vil genkende i den lille sjove abe også drejet i træ. Fuglen i træ fåes fra under 400 kr.

Praktiske bryllupsgaver til ca. 1000 kr. 

Har du ca. 1000 kr. til en bryllupsgave, så kunne en super lækker gryde eller stegepande være et stort hit. Le Cruset har støbejernspader og støbejernsgryder i rigtig mange skønne og lækre farver, som vil pynte op i et hvert køkken. Her har vi sat fokus på én af de helt nye farver i Le Crusets grydeserie, farverne er grønne og aubergine.

Pyntepuder til stuen eller til soveværelset er en rigtig god gave idé, hvis du ønsker at give noget personligt, som parret vil nyde i hverdagen og som er rigtig rart at få skiftet ud en gang i mellem. Vi har sat fokus på 3 forskellige stilarter inden for pyntepuder. Den første pude er med trekanter, som er perfekt til det unge og moderne hjem. Den anden stilart er med et romantisk og etnisk islæt, med fine broderier og lækre farver. Den sidste stilart, som er blevet super populært er fra Day, og er puder udført meget enkelt, med små søde og hyggelige budskaber.

Luksuriøse bryllupsgaver til ca. 5000 kr

Skal du give den ultimative, luxuriøse bryllupsgave, så er en KitchenAid køkkenmaskine et sikkert hit og enhver kvindes drøm! De fåes i rigtig mange lækre og skønne farver. En KitchenAid er nok mest til bruden, men er noget som hele familien vil få meget stor gavn af. Skal du finde en lækker gave til brudgommen, så er en Espressomaskine fra GastroBack et sikkert hit. Den er udført i stål og er hvad man kan kalde rigtig lækkert kram, til manden, der ved hvad han vil have.

VIDEO ? Morgengaven til manden

Har du fundet gaven til brudeparret?

Bryllupskanalen er altid på jagt efter de ultimative tips og triks til brylluppet. Har du fundet en delt perfekte gave til brudeparret, eller er du kommende brud og ønsker dig, noget ganske særligt, så hører meget gerne fra dig. Send os dit tip til den perfekte gave til brudeparret på [email protected] bryllupskanalen.tv eller deltag i debatten i Bryllupskanalens gratis bryllupsforum.

 

 

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Gaven til brudeparret

Af Bryllupskanalen

4 Bryllupper med Ibi Støving

Af Bryllupskanalen

Artikler

Bordpynt – top 5

Af Bryllupskanalen

Bordpynt til din fest sætter rammen om en festlig bryllupsmiddag og komplimenterer maden og feststemningen. Bryllupskanalen har kigget nærmere af nogle af de vigtigste musthaves til dit bryllupsbord og giver dig inspiration til at vælge det rigtige bordpynt til dit festbord.

Årets kage 2014 med lækre opskrifter

Af Bryllupskanalen

Årets kage er Danmarks største begivenhed for enhver konditor. Bryllupskanalen var med, da vinderne blev kåret. Se billederne af de lækre kager, få opskrifter på nogle af deltagernes kager og masser af inspiration til valget af den helt rigtige bryllupskage. Der er massere af smags varianter og kagerne kan udformes i lige så mange smukke former, farver, mønstre og figurer.

De fem bedste hoteller i Las Vegas

Af Bryllupskanalen

De 5 bedste hoteller i Las Vegas – Hvor skal I giftes? Bryllupskanalen har samlet en top 5 over mest de mest eftertragtede hoteller i Las Vegas, hvis I påtænker et ægte Vegas-bryllup. Der er hoteller for enhver pengepung og plads og oplevelser til både jer og jeres gæster. Las Vegas er så meget mere end drive-in bryllup og Casino; uanset hvad I ønsker jer af oplevelser og luksus, så findes det hér: Las Vegas, Nevada.

Kageknive

Af Bryllupskanalen

Den vigtigste og dyreste kage i jeres liv, har fortjent en speciel kagekniv. Der en helt fast tradition forbundet omkring kageskæring, hvilket gør udskæring af kagen, til et ganske særligt øjeblik, ved jeres bryllup. Hér kan du læse hvilke traditioner, der er forbundet med udskæring af bryllupskagen – og hvor længe man skal vente, før man spiser det øverste lag, af en traditionel bryllupskage i flere etager.

Links

Forever by Klarlund

Forever by Klarlund er en serie af smukke og eventyrlige vielsesringe skabt af de bedste materialer. Besøg en af vores to forretninger i København, hvor I kan opleve det store udvalg.

Østergade 22, 1100 København K
Vesterbrogade 6, 1620 København V

TLF. 33 15 53 10 | Besøg Website »

Askepot & Valentino

Danmarks største bryllups butik med brudekjoler fra de førende modehuse i Europa. Se det store udvalg af modeller på Askepot-Valentino.dk Husk tidsbestilling på +45 74738787 eller [email protected] Vores brudekjoler og festkjoler er håndplukket på messer og fra førende modehuse i hele Europa.

Østergade 16
6270 Tønder

Tlf. 74 73 87 87 | Besøg Website »

BROHOLM GODS

På Broholm Gods gør vi jeres drøm til virkelighed. Lad os danne rammen om den mest fantastiske, romantiske og eventyrlige bryllupsfest, som I og jeres gæster aldrig vil glemme. Vores topprofessionelle personale står klar til at give jer jeres livs oplevelse helt ud over det sædvanlige.

Broholmsvej 32
5884 Gudme

Tlf. 62 25 10 55 | Besøg Website »

Bryllupskagefigur

Køb smukke, sjove og unikke bryllupskagefigurer i shoppen

Tlf: 70702823 | Besøg Website »

Hårpynt & Diademer

Køb hårpynt og diademer i vores shop

Tlf: 70702823 | Besøg Website »

Fotograf MYBOUDOIR – personlig morgengave

Få smukke og helt igennem unikke boudoir billeder af dig selv og giv dem i gave til ham du holder af. MY Boudoir er kvindelig fotograf med base i Nordsjælland.

Tlf. 52503025 | Besøg Website »

Hyr en bryllupsdesigner

Book Louise Lie von Linstow til dit bryllup. Alt fra konsultationer på 2 timer til et full make over af jeres festlokale

Besøg Website »

IWedding

Iwedding er et bryllupsplanlægningsværktøj til din IPhone eller IPod Touch. Prisen er 59 kr. Køb den her

Besøg Website »

Panayotis

Se den nye 2011 kollektion og få det nye Panayotis magasin tilsendt GRATIS – bliv Panayotis Fan på Facebook – læs mere her!

Dæmningen 10
7100 Vejle

Tlf. 75 82 90 91 | Besøg Website »

Lej en bartender

Lej en bartender med fuld udstyret bar til at kreere de mest fantastiske cocktails.

Tlf. 27 62 67 62 | Besøg Website »

Lilly

Hent det nye LILLY katalog gratis i din nærmeste LILLY butik og se alle de nye kollektioner til 2011 – book din tid hos LILLY på www.lilly.dk eller direkte i butikken.

Hele landet
.

Tlf: 75859955 | Besøg Website »

Bliv annoncør på Bryllupskanalen

Bliv annoncør på Bryllupskanalen og kom ud til brudepar i hele landet. Kontakt os for en snak.

Besøg Website »

Restaurant Sletten

Hold dit bryllup med udsigt udover Øresund. Restaurant Sletten ligger midt i det gamle og idylliske Sletten Havn i Humlebæk. Køkkenet har rødder i det finere franske landkøkken baseret på gode danske råvarer. Ejerne står også bag den Michelin-stjernede formel B i København.

Gl. Strandvej 137
3050 Humlebæk

Tlf. 49 19 1321 | Besøg Website »

Ulrik John Blomster

Flotte brudebuketter fra førende blomsterdekoratør Ulrik john blomster. Ulrik er trendsættende indenfor brudebuketter og blomsteropsætninger. Find masser af inspiration i Ulrik John`s flotte butik i Hørsholm

Hovedgaden 12b
2970 Hørsholm

Tlf. 45 76 91 90 | Besøg Website »

HIT DJ

Danmarks stærkeste DJ team. Dan Rachlin, Philip Lundsgaard, Lille Lars, Joakim Hediger og Jørgen De Mylius, kan bookes som DJ`s til din firmafest, jeres bryllup eller andre fester.

Hele landet

Besøg Website »