Håropsætning med diademer i 50`er look

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

50èrne er in. Det ses i tøjmoden, brudekjolerne og næste års hårmode bliver med garanti i stor stil 50èrnes smukke håropsætninger, så om du er til den sexede Marilyn Monroe eller mere stilfulde Audrey Hepburn, så kommer du ikke uden om 50èrne i 2011.

Artikel: Retro bryllup hitter

Håropsætning af brudehår i 2011

Maria Lynge der er frisør giver her hendes 3 bud på hvordan brudehåret bliver i 2011 og giver inspiration til hvordan en håropsætning med diademer kan se ud. Ifølge Maria, vil vi se masser af touperinger og flotte håropsætninger med valk og hairextensions til næste års bryllupper. Du kan roligt begynde at lære ord som Jive og jitterbug, for 50èrne kommer du ikke uden om, hvis du planlægger dit bryllup i 2011.

VIDEO: Sådan får du flot brudehår

Klassiske diademer

Der findes et kæmpe udvalg af diademer, alt fra store overdådige til små enkelte. Kun fantasien sætter grænsen for hvilket diadem du ønsker. Sørg for inden du køber diadem, at have styr på brudekjolen og gå så derefter på jagt efter dit diadem.

SHOP: Køb dit diadem her

4 kommentarer

 1. Nanni siger:

  Jeg kan ikke se hele klippet…. Er det bare min computer der er dum, eller mangler der noget af det? 🙂

 2. Nanni siger:

  Nu er den der.. Sorry 😉

 3. fletninger siger:

  Rigtig fin guide 🙂

 4. Maria siger:

  Hej. Det sidste hårbånd med diamanter i er super flot, der står at man kan købe det på BK-shoppen. men BK-shoppen har fået rigtig dårlige anmeldelser om at man ikke får dine ting og det er snyd og bedrag. Kender i et andet sted man kan købe noget ligende?

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Sådan får du Smokey eyes

Af Bryllupskanalen

Fitness øvelser: Faste baller

Af Bryllupskanalen

Artikler

Diademer og Tiara som hårpynt

Af Bryllupskanalen

For år tilbage var diademer og tiara kun for de få. I dag er bling bling blevet hvermandseje og diademerne er populære som aldrig før til bryllup. Find et eksklusivt diadem til brudehåret og spice din fremtoning op.

Guide: Hårfjerning & silkebløde ben

Af Bryllupskanalen

Er du træt af kampen mod de små, stikkende stubbe? Få tips til glatte og silkebløde sommerben. Bryllupskanalen ser på fordele og ulemper ved voks, barbering, epilator og permanent hårfjerning. Vi ser på hårfjerning og silkebløde ben til brylluppet, så I kan ligge tæt, på bryllupsnatten.

5 musthaves til din brudetaske

Af Bryllupskanalen

Foråret er højsæson for bryllupper. Bryllupskanalen kigger ned i brudetasken og giver dig 5 musthaves til forårets skønne bryllupper. Se hvad din brudetaske skal indeholde og få inspiration til dit eget bryllup.

Frisør til bryllup

Af Bryllupskanalen

Vælg den rigtige frisure og frisør til sit bryllup.
Når du skal giftes, skal dit hår være perfekt! Uanset om du har kort eller langt hår, har du massere af muligheder for den helt perfekte frisure til dig bryllup. Bryllupskanalen guider dig til valg af den rigtige frisør til dit bryllup.

Links

Hårpynt & Diademer

Køb hårpynt og diademer i vores shop

Tlf: 70702823 | Besøg Website »

Maria Lynge larsen hairdesign

Eksklusive håropsætninger til dit bryllup. Mulighed for håropsætning i eget hjem. Kontakt Maria for en snak omkring dit brudehår.

Bredgade 36
1260 København K

Tlf: 29 85 75 45 | Besøg Website »