Inspiration til bryllup

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Inspiration til bryllup og bryllupsplanlægning

Velkommen til Danmarks nye TV-station, med masser af inspiration til bryllup. Bryllupskanalen er din inspirationkilde, når det gælder planlægningen af dit bryllup. På bryllupskanalen finder du masser af inspirerende artikler og video om bryllup. Du kan søge specifik inspiration via vores søgefelt. Når du søger, vil du også blive foreslået relateret inspiration til dit bryllup.

Inspiration når du har tid

Når man skal planlægge sit bryllup, er det vigtigt at få den rigtige inspiration. Uanset om du søger inspiration til valg af brudekjole, inspiration til bryllupsmenu, invitationer eller bryllupstraditioner, så har Bryllupskanalen den inspiration du har brug for. Gå på opdagelse og lad dig inspirere af Bryllupskanalens video og artikler om alt til planlægning af dit bryllup.

Aktiv bryllupsportal

Bryllupskanalen søger hele tiden det nye indenfor bryllupsmode og bryllupstrends. Vi er på jagt efter den gode bryllups historie. Så har du en god historie, du mener vi skal se på, er du altid velkommen til at kontakte os.

Inspirationskilde via digital formidling

På Bryllupskanalen er du ikke afhængig af sendetider, du kan se vores udsendelser om bryllup når du har tid. Vores bryllupssite er sat op, så du kan se alle vores bryllupsudsendelser via Itunes, Boxee og din mobiltelefon. Der er masser af inspiration at få. Du kan tilmelde dig vores podcast via Itunes her

Bryllupskanalen på Facebook

Du kan tilmelde dig vores gruppe på facebook, her vil vi annoncere om eksklusive konkurrencer, kun for vores facebook venner. Du kan tilmelde dig her

én kommentar

  1. linda hansen siger:

    Fed side

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

4 Bryllupper med Ibi Støving

Af Bryllupskanalen

Klar til Kirkebryllup

Af Bryllupskanalen

Ægtepagt … hva`for en?

Af Bryllupskanalen

De vandt et eventyrligt bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Bryllup i 11 kilometers højde

Af Bryllupskanalen

Et bryllup behøver ikke være i Kirken eller på Rådhuset, med 80 inviterede gæster. Har I overvejet at lade jer gifte i 11 kilometers højde, over indlandsisen. Denne idè kom Renè Holm på, da han d. 26 september giftede sig med sin kæreste gennem mere end 10 år. Renè er fra Grønland og hans nygifte hustru er fra Danmark, så hvorfor ikke lade sig vie midt mellem de 2 lande i 11 kilometers højde over indlandsisen.

Bryllupskanalen fylder 1 år i dag

Af Bryllupskanalen

Bryllupskanalen fylder 1 år i dag. Vi gik i luften første gang 1 november 2009, på samme tid som det analoge sendenet lukkede.

Romantisk bryllup til 300.000 kr.

Af Bryllupskanalen

Tilbage til en kold februar morgen blev Kåre & Sandra vækket med ordene “I har vundet et eventyrligt bryllup” De vandt et romantisk bryllup til en værdi på over 300.000 kr. På lørdag går det løs for Kåre & Sandra, når de 2 siger ja til hinanden. Parret kan blandt andet se frem til en kæmpe bryllupsfest for venner og familie på Hindsgavl Slot i Middelfart, specialdesignet brudekjole & vielsesringe og så ellers af sted på en romantisk bryllupsrejse til Mauritius i det Indiske ocean.

Links

Hårpynt & Diademer

Køb hårpynt og diademer i vores shop

Tlf: 70702823 | Besøg Website »