Lækker forret til dit bryllup

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Rustik forret til dit bryllup for 35 kr. pr. kuvert

Vil du selv stå for maden til dit bryllup, viser Bryllupskanalen i samarbejde med Aarstiderne, her et godt bud på en lækker billig forret, du kan servere for dine gæster til dit bryllup. Forretten består af jomfruhummer med couscous og en lækker krydderurteolie med persille. Jomfruhummeren er forholdsvis dyr og eksklusiv, ønsker du at spare endnu mere, kan du sagtens servere rejer eller frisk fisk til denne lækre forret.

Kokken bag forretten

Sanne Holden Venlov, kok hos Aarstiderne, har skrevet flere kogebøger, og til daglig sammensætter hun Aarstidernes kasser med økologisk frugt og grønt og skriver opskrifter til de grønne sager. Hun underviser også i kost og ernæring, så du kan være sikker på, at Sannes retter både smager godt – og er sunde.

Gør det selv til dit bryllup

Mange brudepar vælger i disse år, for selv at stå for dele af maden til deres bryllup, et personligt bryllup, med hjemmelavede retter. Denne forret er perfekt til det rustikke bryllup i haven.

Få inspiration til maden til dit eget bryllup

Bryllupskanalen hører gerne fra dig. Skal du selv stå for maden til dit bryllup, eller har du hyret en kok til at stå bag grillen, skriv til os på [email protected] Få mere inspiration til din bryllupsmenu på Aarstiderne`s egne TV kanal madbio


én kommentar

  1. Katja S. siger:

    Ser rigtig lækkert ud, man bliver helt sulten. I producerer altså nogle vildt flotte indslag !

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Lækre velkomstdrink

Af Bryllupskanalen

Lækker forret til dit bryllup

Af Bryllupskanalen

Mad til bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

Vin til bryllup og fest

Af Bryllupskanalen

Valg af vin til dit bryllup afhænger af hvilken menu, I ønsker at servere for jeres gæster. Bryllupskanalen ser på hvordan man finder den rigtige vin, sammensætter en vinmenu og hvor meget jeres gæster drikker. Få et hurtigt overblik og inspiration til at vælge den rigtige vin til dit bryllup, med denne miniguide til valg af vin til din fest.

Lav din egen Champagne Mojito

Af Bryllupskanalen

Server den lækreste Champagne Mojito som velkomstdrinks til jeres bryllup. Champagne Mojito er en eksklusiv, frisk og velsmagende velkomstdrink, til et varmt sommerbryllup. Velkomstdrinks er den perfekte start på et vellykket bryllup. Hér får du én af årets mest trendy opskrifter, på den lækreste velkomstdrink med champagne.

Festlig Kagefigur til bryllupskagen

Af Bryllupskanalen

Kagefigure til din bryllupskage er nærmest en uundværlig del at dine bryllups accessories. Bryllupskanalen har set på det store udvalg af kagefigurer til bryllupskager. Vælg din favorit til toppen af bryllupskagen, så den vigtigste kage i dit liv, bliver fuldendt og perfekt.

Klar til Cupcakes

Af Bryllupskanalen

Eventyrlige cupcakes er en fantastisk måde at servere sin bryllupskage. Med de små søde kager er der uanede muligheder for toppings og designs. Cupcakes til dit bryllup er den nye bryllupskagetrend. Her kan du læse, hvad det er, der gør Cupcakes til den nye og trendy bryllupskage

Links

BROHOLM GODS

På Broholm Gods gør vi jeres drøm til virkelighed. Lad os danne rammen om den mest fantastiske, romantiske og eventyrlige bryllupsfest, som I og jeres gæster aldrig vil glemme. Vores topprofessionelle personale står klar til at give jer jeres livs oplevelse helt ud over det sædvanlige.

Broholmsvej 32
5884 Gudme

Tlf. 62 25 10 55 | Besøg Website »

Restaurant Gisseløre

De bedste råvarer i hyggelige omgivelser. Restaurant Gisseløre tager imod selskaber op til 149 personer i samlet lokale, med udsigt over kalundborg fjord.

Radiovej 2
4400 Kalundborg

Tlf. 59 51 07 45 | Besøg Website »