Lækre velkomstdrink

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Bryllup med en lækker velkomstdrink

Skal du holde bryllup med stil, så start bryllupsfesten med lækre, kølige og festlige velkomstdrinks. Bryllupskanalen er taget på Cocktailbar, for at få de bedste tips, til spændende drinks med champagne. Se hvordan du selv laver flotte og velsmagende velkomstdrinks til dit bryllup, som tager gæsterne med storm.

Velkomst med champagnedrinks

Til ethvert godt bryllup, bør der serveres en velkomponeret drink, ved gæsternes ankomst til feststedet. De fleste bruger champagne som velkomstdrink, men hvorfor ikke servere lækre cocktails i flotte farver. Bryllupskanalen har søgt gode råd hos en professionel bartender, der giver inspiration og viser hvordan man mixer årets mest trendy velkomstdrinks. Nøgleordet for eksklusive velkomstdrinks er stil.

Den første drink sætter stemning til bryllup

Overvej hvilken stemning og stil der passer til jeres velkomst drinks. Holder I er let havebryllup, vil det være naturligt med en let velkomstdrink, men holdes jeres bryllup om vinteren, skal der måske sættes en anden stemning. Hvad med en lækker, kølig Champagne Mojito eller Mojito Royal som den også kaldes, som er en fantastisk velkomstdrink til et varmt sommerbryllup. Bryllupskanalen giver dig de bedste opskrifter, på en skøn, let og forfriskende drinks til dit bryllup. Server èn lækker, velsmagende drink der sætter stemningen til hele jeres bryllup.

3 gode opskrifter på velkomstdrink

French 75

½ Frisk citron

1 cl. sukkersirup

3 cl. gin

Shakkes med is og toppes af med champagne

Old Cuban

4-6 blade frisk mynte

6 dråber Angostura

1 cl. sukkersirup

½ frisk lime

3 cl lys rom, 3 cl. mørk rom

Shakkes med is og toppes af med champagne

New york cosmo

4 cl mandarin vodka

2 cl Cointreau

½ frisk lime

6 cl tranebærjuice

Shakkes med is

Alle velkomstdrinks serveres i kolde glas med stilk.én kommentar

  1. Jan siger:

    Jeg skal godt nok ikke giftes, men tak for tip til drinks. De bliver lige testet med drengene i weekenden og måke endda også den lyserøde! Cool med et velproduceret videosite – kan vi få et for mænd også? Jeg er vel ikke den eneste, der ikke fortæller videre at jeg har været på “bryllupskanalen”.

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Lækre velkomstdrink

Af Bryllupskanalen

Lækker forret til dit bryllup

Af Bryllupskanalen

Mad til bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

Vin til bryllup og fest

Af Bryllupskanalen

Valg af vin til dit bryllup afhænger af hvilken menu, I ønsker at servere for jeres gæster. Bryllupskanalen ser på hvordan man finder den rigtige vin, sammensætter en vinmenu og hvor meget jeres gæster drikker. Få et hurtigt overblik og inspiration til at vælge den rigtige vin til dit bryllup, med denne miniguide til valg af vin til din fest.

Lav din egen Champagne Mojito

Af Bryllupskanalen

Server den lækreste Champagne Mojito som velkomstdrinks til jeres bryllup. Champagne Mojito er en eksklusiv, frisk og velsmagende velkomstdrink, til et varmt sommerbryllup. Velkomstdrinks er den perfekte start på et vellykket bryllup. Hér får du én af årets mest trendy opskrifter, på den lækreste velkomstdrink med champagne.

Festlig Kagefigur til bryllupskagen

Af Bryllupskanalen

Kagefigure til din bryllupskage er nærmest en uundværlig del at dine bryllups accessories. Bryllupskanalen har set på det store udvalg af kagefigurer til bryllupskager. Vælg din favorit til toppen af bryllupskagen, så den vigtigste kage i dit liv, bliver fuldendt og perfekt.

Klar til Cupcakes

Af Bryllupskanalen

Eventyrlige cupcakes er en fantastisk måde at servere sin bryllupskage. Med de små søde kager er der uanede muligheder for toppings og designs. Cupcakes til dit bryllup er den nye bryllupskagetrend. Her kan du læse, hvad det er, der gør Cupcakes til den nye og trendy bryllupskage

Links

BROHOLM GODS

På Broholm Gods gør vi jeres drøm til virkelighed. Lad os danne rammen om den mest fantastiske, romantiske og eventyrlige bryllupsfest, som I og jeres gæster aldrig vil glemme. Vores topprofessionelle personale står klar til at give jer jeres livs oplevelse helt ud over det sædvanlige.

Broholmsvej 32
5884 Gudme

Tlf. 62 25 10 55 | Besøg Website »

Restaurant Gisseløre

De bedste råvarer i hyggelige omgivelser. Restaurant Gisseløre tager imod selskaber op til 149 personer i samlet lokale, med udsigt over kalundborg fjord.

Radiovej 2
4400 Kalundborg

Tlf. 59 51 07 45 | Besøg Website »