Tema bryllup

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Et smukt winter wonderland tema bryllup

At holde et bryllup med et tema og en rød tråd, kræver forberedelse. Vi har fulgt Jeanne & Jakob, i forberedelserne til deres smukke, Winter Wonderland, tema bryllup. Sammen med Bryllupsdesigner Louise Lie von Linstow, forvandler de et kedeligt festlokale, til et fortryllende, winter wonderland, tema bryllup, med masser af stemning. Bryllup med et gennemført tema er mere populært, end nogensinde før. I dette indslag om vinter tema bryllup, kan du se hvorfor.

SHOP: Iskonfetti & Diamanter her

Planlægning af tema bryllup

Skal du holde et tema bryllup, kræver det nøje planlægning, for man skal holde sig til den røde tråd. Det er vigtigt at anskaffe de rigtige remedier, hvis stemningen skal være helt perfekt. Tænk i stoffer, lysestager, farver, nips, mønstre og blomster. Nogle ting må man anskaffe friske, og disse skal bestilles, hvis man vil være sikker på at det er den rigtige slags og farve, som er tilrådighed, til brylluppet. Andre effekter og remedier, kan man sagtens samle over længere tid. Er man på udkig efter forskellige effekter, til den helt rette stemning til sit temabryllup, er det værd at holde øje med loppemarkeder, 10´erbutikker, udsalg og hvor man ellers kunne tænke sig at falde over billige effekter. Hemmeligheden er at det skal være let og lækkert – og samtidig til at betale.

Pift effekterne op

Tænk også over hvordan man kan pifte sit tema bryllup op, til det helt rette look. I dette indslag om Winter Wonderland Bryllup, viser bryllupsdesigner Louise Lie Von Linstow, hvordan man let gør de vinterkedelige grene til smukke sneklædte grene, med fugle og kunstig sne fra spray. Det ser ganske simpelt ud – og det er det også. Det handler blot om den gode idé – og holde sig til den. Små kunstige krystaller er også en sikker vinder, når man ønsker et enkelt og eksklusivt look til sin bryllupsdekorationer. Brug de kunstige krystaller som dekoration på bordene, eller sæt forsigtigt krystallerne på bordkort og på blomsterne.

Hvad er dit bryllupstema?

Bryllupskanalen hører gerne om netop dit tema bryllup. Er du blevet gift, og havde jeres bryllup også et tema, så hører vi også gerne om dine erfarringer. Skriv til os på [email protected]

8 kommentarer

 1. Elizabeth siger:

  Hvor er det fint at se et Winter Wonderland blive til, med relativt få midler og sikke en forskel det gjorde! Godt indslag, glæder mig til at se flere af denne slags 🙂

 2. Rikke Ries siger:

  Sådan Louise!!! Du har gjort det igen, hvor er det bare blevet flot og fantastisk – og heldigt der os lige ligger masser af sne:)

  Jeg vil os ha et Winter Wonderland….:)

 3. Tak, Elizabeth – ja, det er nemlig utroligt meget forvandling man får for sine penge når man bruger sin fornuft og kreativitet.

  Kærlig hilsen

  Bryllupsdesigner
  Louise Lie von Linstow

 4. Kære Rikke!
  Du siger bare til, så skal jeg komme med snefnug, glimmer, istapper, pomp og pragt og forvandle hele din stue…

  Kærlig hilsen

  Bryllupsdesigner
  Louise Lie von Linstow

 5. Anita Laursen siger:

  Hold da op hvor ser det bare godt ud. Tillykke til brudeparret !

 6. Wow! Hvor er det imponerende. Godt indsag.

 7. Rikke siger:

  Hej, hvor er det bare flot! Hvor mange penge er der brugt på pynt?

  Kh Rikke

 8. Kære Anita, Helle og Rikke!
  Mange tak – glad for at i synes om resultatet. Rikke, udover min løn er der brugt ca. 9.000 kr. på pynt. De største poster var alle fyrfadstager/lysestagerne, blomster og så stoffet vi har brugt til at beklæde alle væggene med. Derudover er der jo metervis af satinbånd, MASSER af snefnug, lejning af guldstole osv.
  Håber det var svar nok.
  Kærlig hilsen
  Louise

RELATERET INDHOLD

Video

Design dit monogram i word

Af Bryllupskanalen

Artikler

Dekorer dit bryllup med vand

Af Bryllupskanalen

Dekorationer med vand er en super effektiv og billig løsning, hvis du vil have unikke og stemningsfulde dekorationer til dit bryllup. Dekorer med masser af lys, blomster og blade. Bryllupskanalen giver dig inspiration til at dekorere med vand, både inde og ude, i alt lige fra søer, vaser, spande og swimmingpools. Se også hvilket tilbehør, der gør sig særlig godt til et bryllup, dekoreret med masser af vand!

satinbånd kommer du ikke udenom

Af Bryllupskanalen

Satinbånd er et musthave, hvis du selv vil stå for invitationer eller dekoration af dit bryllup. Satinbåndene fåes i et utal af størrelser og farver og kun fantasien sætter grænsen for hvor du vil bruge satinbåndene. Satinbånd er en billig dekoration og prikken over ièt til et smukt bryllup.

Louise skriver på Bryllupskanalen

Af Bryllupskanalen

Nu bliver der endnu flere kreative ideer om bryllup og dekoration. Danmarks absolut dygtigste bryllupsdesigner, Louise Lie von Linstow bliver fast blogger fra 1 juni, hvor hun vil øse ud af hendes mange års erfaringer indenfor dekoration og oppyntning.

Lys til bryllup giver stemning

Af Bryllupskanalen

Husk at der skal lys til et bryllup. Få lige præcis den stemning I ønsker. Vælg lys til festen både inde og ude. For lyset er det visuelle, der er med til at underbygge stemningen til bryllupsfesten. Få inspiration til dit bryllupslys, med levende lys, lyskæder og led lys.

Links

Hyr en bryllupsdesigner

Book Louise Lie von Linstow til dit bryllup. Alt fra konsultationer på 2 timer til et full make over af jeres festlokale

Besøg Website »