Bryllupsbilleder i det nye årti

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Mangt og meget er sket, siden vores forældre og bedsteforældre blev gift og lod sig forevige, med et helt klassisk bryllupsbillede. De klassiske bryllupsbilleder er typisk brud og gom i fuld figur, med kroppen og blikket rettet direkte ind i linsen. I firserne bliv bryllupsbillederne “frække”, her kiggede gommen ned i kavalergangen på sin brud, eller bed i hendes strømpebånd, mens han kiggede op på hende, med sine våde hundøjne. Alle årtier har hver deres charme, som man elsker eller elsker at hade.

Bryllupsbillederne i det nye årti

Landets dygtige bryllupsfotografer er mere end blot fotografer, der en gang imellem skyder bryllupsbilleder i det fri. De holde nøje øje med hvad der sker i modebranchen og tager de nye udtryk og teknikker til sig. Det hele kulminerede, da kameraet gik digitalt og man kunne skyde løs, slette de dårlige billeder og efterbehandle billederne efterfølgende digitalt. Den nye type bryllupsfotograf leger idag med lyset, baggrunden og opstillingerne af brudeparret. De danske brudepar poserer som modeller som aldrig før og ønsker i højere grad end tidligere unikke billeder fra den store dag, der skiller sig ud fra mængden. Bryllupsbillederne er blevet modebilleder og der bliver idag i højere grad end tidligere skudt billeder, steder man ikke tidligere har optaget bryllupsbilleder. Lagerhaller, industri og gamle nedslidte bygninger er blevet et hit for optagelse af bryllupsbillederne, så vil du hoppe med på trenden, skal den lille skovsø byttes ud med en gammel industribygning, der står i forfald. Bryllupsbillederne skal i langt højere grad fortælle en historie om brudeparret og ikke blot være et billede af et brudepar med en skovsø med ænder i baggrunden.

Det sjove og anderledes bryllupsbillede

Det er sjovt at mindes tilbage på sit bryllup med en håndfuld rigtig gode bryllupsfotos, som både venner og familie kan beundre. Det er altid sjovere at vise nogle bryllupsbilleder frem, man er stolte af, end at vise nogle billeder frem, som er kedelige og uinspirerende. Som brudepar ønsker man at få mest ud af sin optagelse, men nogle gode bryllupsbilleder. De helt traditionelle bryllupsbilleder, kan være en god idè også at vælge og derefter skal man finde ud af hvilke billeder og stil man ønsker. Skal der være sjove billeder og i så fald, hvor “sjove” skal de være, det er altid en hårfin grænse fra det sjove bryllupsbilleder til de platte.

Sådan får du de ultimative bryllupsbilleder

Ikke nok med at det kræver stor forberedelse og indsigt fra fotografen, så kræver det faktisk også en del fra brudeparret, for hvor langt vil man gå for at få sine billeder i kassen. Da brudeparret har rigeligt at tænke på, på selve dagen, er det vigtigt at man på forhånd har aftalt alle detaljerne med sin fotograf. Hvilke billeder forventer man at modtage efter sit bryllup og hvad gør man i tilfælde af regnvejr. Det er blot nogle af de ting man bør have styr på, men efter detaljerne er på plads, er det bare med at give sig fuldt ud på sine billeder og nyde at være model for en dag.

? Læs artiklen valg af bryllupsfotograf

Stemingen på jeres bryllupsbilleder

Hvilken stemning ønsker du at dine bryllupsbilleder skal have, mode, reklamebilleder eller i en kunstneriske stil. Skriv til os eller deltag i debatten hvis du har en kommentar eller en god historie, du synes vi skal kigge på. ja@bryllupskanalen.tv. God fornøjelse med din bryllupsoptagelsen og nyd det. Det er jo ikke hver dag, man er hovedattraktion foran en fotograf.

2 kommentarer

  1. Hej Bryllupskanalen
    Er der nogen sinde nogen, der spørger efter bryllupsmaleri?
    Det vil i hvert fald blive super unikt
    Mange hilsner Helle Borg Hansen

  2. Super god artikel! Godt skrevet

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Trash the dress – tør du?

Af Bryllupskanalen

Verdensklasses bryllupsvideoer

Af Bryllupskanalen

Boudoir billeder

Af Bryllupskanalen

Bryllupsfotograf

Af Bryllupskanalen

Artikler

Bryllupsbilleder i det nye årti

Af Bryllupskanalen

Mangt og meget er sket, siden vores forældre og bedsteforældre blev gift og lod sig forevige, med et helt klassisk bryllupsbillede. De klassiske bryllupsbilleder er typisk brud og gom i fuld figur, med kroppen og blikket rettet direkte ind i linsen. I firserne bliv bryllupsbillederne “frække”, her kiggede gommen ned i kavalergangen på sin brud, eller bed i hendes […]

Bryllupsvideo er et godt minde

Af Bryllupskanalen

En bryllupsvideo er det stærkeste visuelle minde du kan have efter dit bryllup. Vælger du en dygtig videograf, vil du nyde at se din bryllupsfilm igen og igen. Bryllupskanalen kigger på hvad du skal overveje inden du booker din fotograf, som skal stå for jeres ultimative bryllupsvideo.

Boudoir fotograf

Af Bryllupskanalen

Boudoir fotograf til den personlige morgengave Første gang man går til fotograf, for at få lavet boudoir billeder, kan det føles ganske grænseoverskridende. Heldigvis er det overhovedet ikke så skræmmende, som man skulle tro. Vælger du en boudoir fotograf, som du har tillid til, vil du meget hurtigt føle dig i helt sikre hænder. En boudoiroptagelse […]

Valg af Bryllupsfotograf

Af Bryllupskanalen

Vælg den rigtige bryllupfotograf, når I skal have foreviget jeres bryllupsdag. Bryllupsbilleder kan aldrig laves om og derfor er valg af bryllupsfotograf alt afgørende for det endelige resultat. Få tips til valg af den rigtige bryllupsfotograf.

Links

Der er ingen forhandlere i denne kategori.