Makeup artist til bryllup

Skal man være brud, skal der lægges en perfekt makeup, til sit bryllup. Føler bruden sig ikke tryg ved at skulle lægge sin egen makeup til sit bryllup, eller ønsker en særlig lækker makeup, der holder hele dagen, så er der hjælp at hente hos én af landets mange dygtige makeup artister.

Makeup artisten giver det rette look

En professionel makeup artist kan lægge den perfekte bryllupsmakeup. Uanset om bruden er til glitter og glimmer eller et mere naturligt look, så kan en makeupartist tilbyde masser af hjælp, goderåd, vejledning og ikke mindst styling til brylluppet. Det mest naturlige er at bruden får lagt en prøvemakeup før sit bryllup. Hér mødes brud og makeupartist og der lægges en prøve makeup. Det er altid en rigtig god ide at få lagt en prøvemakeup, før sit bryllup. Således få makeupartisten nemlig mulighed for at vejlede omkring valg af makeup, før brylluppet skal stå. Det er ligeledes vigtigt at bruden bliver tilfreds. Derfor lægges prøvemakeuppen, så den kommende brud er sikker på at farver, stil og toner i den valgte brudemakeup er som hun havde drømt om og forestillet sig.

Vælg farver og toner efter temperament.

Farver er ín – men næste år der de yt – sådan er det med mode og farver. Derfor skal en brud vælge makeup og farver med omhu. Særligt skal man overveje hvor meget og hvor mange farver, man vil have i sin makeup til sit bryllup. Ønsker man en makeup med farve, til sit bryllup, er det vigtigt at farverne går igen i brylluppets farvetema. Man kan f.eks. lade farverne fra brudebuket, invitationer, borddekorationer mv. gå igen i sin makeup. Vær opmærksom på at selvom man vælger en professionel makeupartist til sit bryllup, er der ingen grund til at eksperimentere med farver, som man ikke har brug for!

Makeupartistens opgave til bryllup

Makeup til dit bryllup er den vigtigste makeup i hele dit liv. For langt de fleste almindelige mennesker, er bryllupsdagen én af de dage i livet, hvor man bliver fotograferet aller flest gange. Bryllupsbillederne er da også dem der huskes – læææænge efter at feriebillederne fra Costa del Sol, for længst er gemt væk. Derfor bliver bryllupsbillederne også husket – ikke bare af brudeparret, men også af familie og venner – derfor skal makeuppen til dit bryllup være helt perfekt! Og har man valgt at betale en professionel bryllupsfotograf, til sit bryllup, er det blot endnu en grund til ikke at gå på kompromis med brudens makeup – det giver nemlig også flottere bryllupsbilleder.

Fra morgen til bryllupsnatten

Et bryllup sætter store krav til brudens makeup. Selv om bruden normalt kun lægger makeup én gang om dagen, er der ingen garanti for at en hverdagsmakeup holder helt frem til bryllupsnatten. Et bryllup sætter nemlig store krav til kvaliteten og valg af makeup. For en brud byder et bryllup altid på kram, knus og hvide skjorter, sved, tårer – masser af tårer,- og måske endda masser af regn! Derfor er det særlig vigtigt at få en makeup der kan holde til et helt bryllup. Vælger du en professionel makeup artist, er du sikker på at få den helt perfekte – og holdbar makeup, som bliver hvor den skal; lige fra morgen til bryllupsnat!

Hvilken makeup vælger du til dit bryllup

Hver enkelt brud har sin helt unikke historie! Derfor hører vi gerne fra dig, uanset om du lægger din egen makeup, hyrer en professionel makeup artist – eller måske endda fravælger makeup til dit bryllup! Send os en mail på [email protected] og del dit bryllup med alle de andre kommende brudepar. Vedhæft gerne billeder af dig selv og evt. dine favorit makeupprodukter.  Er du blevet gift, hører vi også meget gerne fra dig.