Kickstart din slankekur

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Tab dig 5 kilo på 4 uger

Enhver kvinde ved at sort slanker, men skal man stå brud, er der stor sandsynlighed for at kjolen skal være hvid. Bryllupskanalen giver dig slanketips til dit bryllup

Hvilken slankekur skal man vælge

Kan man tabe sig 5 kg før sit bryllup på blot én måned – Bryllupskanalen har mødt Chefredaktør for magasinet Q, Lizl Rand. Der findes et utal af gode råd til hurtigt vægttab og på magasinet Q, kender man de fleste. Q bringer hver måned opskrifter til et nyt, sundere og slankere liv samt tips til at opnå et hurtigt og effektivt vægttab. I følge Q, kan man sagtens tabe sig 5 kilo før sit bryllup – det handler blot om vilje og en hel del hårdt arbejde. Når man vil tabe de overflødige kilo, er det vigtigt at man først gør sig klart, hvorfor man vil tabe sig – og for hvem. Dernæst bør man sætte sig et mål – hvor meget ønsker man at tabe sig. Hér er det vigtigt at man sætter sig et realistisk mål. 5 kilo på blot én måned kan synes af meget, men det er som regel altid lettere at tabe sig i starten af en kur. Der er ingen tvivl om at den sundeste og mest effektive måde at opnå et slankere liv, er gennem motion og kostomlægning.

Lynkur – effektivt vægttab på få uger

Ønsker man at tabe sig nogle få kilo på kort tid, kan en lyn kur være effektiv. En lyn kur vil ofte være en udrensning af kroppen eller en kur, med et væsentligt lavere kalorieindtag end normalt og som benyttes i afgrænsede perioder. Til en lyn kur, kan produkter som Nupo eller Seasalt Kurthe være en god hjælp. En lynkur slanker som regel dér hvor man sidst har taget på.

Slanketips forbliv slank med livsstilsændring

Er man mere til en livsstils ændring, findes der masser af god hjælp og støtte. Mange hjemmesider tilbyder slanke vejledning, kostprogrammer, slankeopskrifter, motionsplaner og alt hvad hjertet ellers kan begære af gode råd og slankedagbøger. Se evt. Q´s egen hjemmeside. I det lokale fitnesscenter, findes der forskellige slankehold, som man kan melde sig til. Én af de helt klare fordele ved slankehold i fitnesscenter er at vejret ikke kan blive en dårlig undskyldning for ikke at motionere, og samtidig er der et hold, som venter én. Er man mere til motion i naturen, er der landet over masser af motionsklubber. Uanset om man er til løb, cykling, sejlads, eller noget helt helt andet, så er der altid én klub, som netop passer dit behov.

Snyd dig slank til dit bryllup

Står brylluppet for døren og har man hverken tid eller overskud til en slankekur, findes der også metoder til at fremstå slankere på dagen. Sørg for at vælge brudekjolen i den rigtige størrelse og vælg en brudekjole med et snit og design, der slanker visuelt. Samtidig kan man snyde lidt ved at bruge corsage eller Magic Slimshaper, som effektivt løfter op og holder på formerne.                     Køb dem her

Skal du tabe dig før dit bryllup

Ønsker du at tabe dig før dit bryllup, så hører vi gerne fra dig. Send os en mail, hvor du fortæller om dine slankeplaner og selvfølgelig hvornår du skal giftes – eller om dit vægttab, før du blev gift. Send informationer og gerne et vellignende før og efterbillede til [email protected]

én kommentar

  1. Louise siger:

    Hej og tillykke til alle jer som også skal giftes – jeg har prøved kurthen den er rigtig god jeg købte min i matsa. jeg tabte mig 3 killo på 2 uger.
    Er der nogle der har prøvet de arnder ting?

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Sådan får du Smokey eyes

Af Bryllupskanalen

Fitness øvelser: Faste baller

Af Bryllupskanalen

Artikler

Diademer og Tiara som hårpynt

Af Bryllupskanalen

For år tilbage var diademer og tiara kun for de få. I dag er bling bling blevet hvermandseje og diademerne er populære som aldrig før til bryllup. Find et eksklusivt diadem til brudehåret og spice din fremtoning op.

Guide: Hårfjerning & silkebløde ben

Af Bryllupskanalen

Er du træt af kampen mod de små, stikkende stubbe? Få tips til glatte og silkebløde sommerben. Bryllupskanalen ser på fordele og ulemper ved voks, barbering, epilator og permanent hårfjerning. Vi ser på hårfjerning og silkebløde ben til brylluppet, så I kan ligge tæt, på bryllupsnatten.

5 musthaves til din brudetaske

Af Bryllupskanalen

Foråret er højsæson for bryllupper. Bryllupskanalen kigger ned i brudetasken og giver dig 5 musthaves til forårets skønne bryllupper. Se hvad din brudetaske skal indeholde og få inspiration til dit eget bryllup.

Frisør til bryllup

Af Bryllupskanalen

Vælg den rigtige frisure og frisør til sit bryllup.
Når du skal giftes, skal dit hår være perfekt! Uanset om du har kort eller langt hår, har du massere af muligheder for den helt perfekte frisure til dig bryllup. Bryllupskanalen guider dig til valg af den rigtige frisør til dit bryllup.

Links

Hårpynt & Diademer

Køb hårpynt og diademer i vores shop

Tlf: 70702823 | Besøg Website »

Maria Lynge larsen hairdesign

Eksklusive håropsætninger til dit bryllup. Mulighed for håropsætning i eget hjem. Kontakt Maria for en snak omkring dit brudehår.

Bredgade 36
1260 København K

Tlf: 29 85 75 45 | Besøg Website »