En alternativ brudevals

Amerikanerne har gjort det i årevis. Den alternative brudevals er kommet til Danmark! Konceptet er ganske enkelt: Brudeparret giver bryllupsgæsterne et show, de aldrig glemmer! Bryllupskanalen har allieret sig, med en af landets dygtige koreografer, Karina Svale Pedersen, fra Studio Five, for at få designet Danmarks første utraditionelle brudevals, for nu skal gæsterne blæses tilbage, med en overraskende oplevelse og et smil på læben.

En utraditionel brudevals

Har I en ynglingssang, vil dette være et oplagt bud på musik, til jeres utraditionelle brudevals, men I har også muligheden for at mikse forskellige genre, indenfor hip hop, salsa, dance og den mere kitchede og catchy musikstil. Øvelse gør mester og selvfølgelig kan I lære en forholdsvis simpel koreografi, men som så meget andet, man kaster sig ud i, uden professionel baggrund, kræver det mod og masser af træning. Har i ikke mod på at lære det hele selv, kan landets mange danseskoler være jer behjælpelige, så jeres brudevals går over historien og bliver et uforglemmeligt højdepunkt fra jeres bryllup. Vi vil, her på Bryllupskanalen, give jer meget mere inspiration til jeres brudevals, med flere indslag i løbet af året.

Musikken til den alternative brudevals

Vælger I at danse en utraditionel brudevals, skal I først og fremmest finde et nummer, der kunne være sjovt at danse til. Har I bestilt musik til jeres bryllup, er det oplagt at musikerne er informeret om hvilket nummer der skal spilles som brudevals. Er der lejet en jukeboks eller DJ, er det vigtigt at sikre sig at de har netop jeres nummer, i deres repertoire. Start gerne med den traditionelle brudemarch, så gæsterne er klar over hvad der skal til at ske. Når musikken pludselig slår over I det nummer, I har valgt, vil bryllupsgæsterne blive både overrasket og begejstrede. Slut evt. jeres alternative brudevals af, med slutningen af brudemarchen, så gæsterne får mulighed for at klippe strømper, slips og rive sløret.

Hvordan bliver jeres brudevals?

Danser I en traditionel brudevals, eller hopper I med på trenden og vælger en utraditionel brudevals? Skriv en kommentar, deltag i debatten eller skriv direkte til redaktionen på [email protected].

2 kommentarer til “En alternativ brudevals”

Læg en kommentar

%d bloggers like this: