Bryllupsgaver

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Det nemmeste man som bryllupsgæst kan gøre, er selvfølgelig at forære brudeparret en bryllupsgave fra deres ønskeliste til brylluppet. Ønsker man derimod at gøre lidt ekstra ud af sin bryllupsgave, guider Bryllupskanalen guider dig igennem, så du får styr på, hvordan man finder den perfekte gave til bryllup.

bryllupsgaver

Trenden indenfor bryllupsgaver

Bryllupsgaven er altid givet inden for følgende principper: Anvendelig, tidsløst og kærlighed til brudeparret. Anvendelighed er vigtigt, når det handler om bryllupsgaver. Fra gamle dage var brylluppet begyndelsen til et nyt liv, væk fra sine forældre. Dermed skulle man som nygift, skabe sit eget hjem, med alt hvad det indebar af materielle effekter. Tidsløst, således at bryllupsgaven, skulle minde brudeparret om giverne og brylluppet. Bryllupsgaven blive givet med kærlighed og ønsket om et godt liv til brudeparret.

Den klassiske bryllupsgave rangerer stadig på ønskelisten

Klasikere inden for bryllupsgaver er stadig div køkkenudstyr. En del af forklaringen skal findes i tanken og konceptet som også gør sig gældende for vor tids samtalekøkken. Mad samler, skaber hygge og samhørighed, hvilket netop er nogle af de værdier, som ægteskabet bygger på. Samtidig er køkkenudstyr på ønskelisten også af mere praktisk karakter, idet godt køkkenudstyr ikke behøver at koste en formue, så der er prisniveau som passer til alle gæsters tegnebog. Meget er sket med bryllupsgaverne og som med alt mulig andet er der også en trend inden for bryllupsgaver. Trenden og det store hit indenfor bryllupsgaver er personlige gaver eller oplevelsesgaver.

Den personlige gave

Brug tid på at finde den perfekte gave i god tid før brylluppet. Overvej om der kan findes en bryllupsgave, som siger noget særligt om brudeparret eller jeres venskab. Vælg en gave både manden og bruden kan få gavn af. Er det en materiel bryllupsgave, er det vigtigt at huske på at det skal være anvendeligt, tidsløst og være givet af kærlighed. En personlig bryllupsgave vælges ud fra et godt og nært kendskab til brudeparret. Har man dette kendskab til brudeparret er der gode muligheder for at give en helt unik og personlig gave.

Oplevelsesgaver

Når man taler om oplevelsesgaver til bryllup, er rejsegavekort altid et sikkert hit. Hvad med at slå jer sammen nogle venner og giv parret en tur til Rom, eller London, inkluderet en teatertur. Mindre kan selvfølgelig også gøre det. Hér kunne billetter eller gavekort til følgende være en oplagt mulighed: koncert, teater, spa, danseundervisning, fodboldlandskamp, middage, kro eller hotelophold for blot at nævne nogle enkele muligheder. Når man giver oplevelsesgaver, er det vigtigt at man er sikker på at brudeparret vil nyde oplevelsen samt at de har mulighed for at benytte sig af oplevelsesgaven, hvis det er på en fastsat dato.

Bryllupsgaver fra ønskeliste

Er man itvivl om hvorvidt man skal vælge en personlig bryllupsgave, oplevelsesgaver, eller en bryllupsgave fra ønskelisten, bør man som regel vælge en gave fra listen. Brudeparret har på forhånd gjort sig mange tanker om hvilke gaver de ønsker sig, så ønskelisten til bryllup, går man ikke galt i byen med.

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

4 Bryllupper med Ibi Støving

Af Bryllupskanalen

Klar til Kirkebryllup

Af Bryllupskanalen

Ægtepagt … hva`for en?

Af Bryllupskanalen

De vandt et eventyrligt bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Bryllup i 11 kilometers højde

Af Bryllupskanalen

Et bryllup behøver ikke være i Kirken eller på Rådhuset, med 80 inviterede gæster. Har I overvejet at lade jer gifte i 11 kilometers højde, over indlandsisen. Denne idè kom Renè Holm på, da han d. 26 september giftede sig med sin kæreste gennem mere end 10 år. Renè er fra Grønland og hans nygifte hustru er fra Danmark, så hvorfor ikke lade sig vie midt mellem de 2 lande i 11 kilometers højde over indlandsisen.

Bryllupskanalen fylder 1 år i dag

Af Bryllupskanalen

Bryllupskanalen fylder 1 år i dag. Vi gik i luften første gang 1 november 2009, på samme tid som det analoge sendenet lukkede.

Romantisk bryllup til 300.000 kr.

Af Bryllupskanalen

Tilbage til en kold februar morgen blev Kåre & Sandra vækket med ordene “I har vundet et eventyrligt bryllup” De vandt et romantisk bryllup til en værdi på over 300.000 kr. På lørdag går det løs for Kåre & Sandra, når de 2 siger ja til hinanden. Parret kan blandt andet se frem til en kæmpe bryllupsfest for venner og familie på Hindsgavl Slot i Middelfart, specialdesignet brudekjole & vielsesringe og så ellers af sted på en romantisk bryllupsrejse til Mauritius i det Indiske ocean.

Links

Hårpynt & Diademer

Køb hårpynt og diademer i vores shop

Tlf: 70702823 | Besøg Website »