Tryllekunstner bryllup

Hvad skal man med en tryllekunstner til sit bryllup – Det er jo ikke en børnefødselsdag. Dette spørgsmål vil mange brudepar sikkert stille sig selv. Bryllupskanalen har undersøgt hvorfor en tryllekunstner ved et bryllup, kan være en fantastisk god idè.

tryllekunstner til bryllup - Bryllupskanalen

Ved et bryllup ønsker de fleste brudepar at fascinere og imponere sine bryllupsgæster. Det gør vi bl.a. med brudekjoler, borddekorationer, brudekørsel og en fantastisk bryllupsmiddag i smukke og romantiske rammer. Men hvorfor nøjes med dét, når man med en tryllekunstner ved sit bryllup, kan give dagen en snert af magi og fortryllelse – lige som i et rigtigt eventyr!

Magi og bryllup

Trylleri og magi er universelt og kan samle og fascinere på tværs af generationer, landegrænser og sprog. Ved et bryllup samles to familier. Bruden og brudgommens familier. Ved bryllupper kan det, for størstedelen af bryllupsgæsterne, være første gang de møder hinanden. I den forbindelse kan en tryllekunstner, være en rigtig god idé, da magi og trylleri kan virke som samtaleemne og samle gæsterne med humor og gode grin.

Close-up trylleri

De fleste brudepar lader tryllekunstneren trylle blandt gæsterne og ved bordene, hvormed der skabes stemning, smil og lethed. Det kunne være i forbindelse med bryllups reception eller umiddelbart før bryllupsmiddagen. Trylleri ved et bryllup, vil typisk være små mystiske og magiske triks med kort, gæsternes penge, ure eller lignende. Aftal på forhånd hvor længe I ønsker jeres tryllekunstner, skal underholde ved brylluppet. Husk Trylleri er ikke kun til glæde for børn ved et bryllup. 

Har du oplevet en spektakulær tryllekunstner til et bryllup, eller overvejer du at booke en tryllekunstner til dit eget bryllup, så hører vi gerne fra dig. Send os en mail på ja@bryllupskanalen.tv

Skriv en kommentar