Bryllupsvideo er et godt minde

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

bryllupsvideo

Enhver brud eller brudgom, burde have ret til at genopleve sit bryllup igen og igen – At genopleve sit bryllup i levende billeder, er utrolig stærkt – næsten som at være der selv. Hvis man vælger en professionel videograf, får man virkelig fuld valuta for pengene, med musik og sammendrag, der ikke lader et øje tørt. Bryllupskanalen giver dig inspiration til at vælge af den rigtige videograf til jeres personlige bryllupsvideo.

Bryllupsvideoen er et minde for livet

Vi har alle prøvet det – at blive inviteret hjem til en god ven eller et familiemedlem, for et se video fra ferie eller bryllup og efter ca. 20 minutters råoptagelse, har man mest lyst til at slippe væk. Billederne er rystede og lydkvaliteten er elendig. Den evindelige zoom-funktion svirrer rundt i lokalet, så man bliver helt søsyg af at se bryllupsvideoen. En glad Onkel har stået for produktionen af en 4 timers lang video – og tro mig, det er gabende kedeligt for alle andre end brudeparret selv. Denne form for bryllups video, vil brudeparret typisk kun se 1 gang i løbet af deres liv. Vælger brudeparret derimod at få produceret en professionel video, vil man med garanti have lyst til at nyde videoen, den ene gang efter den anden. En professionel bryllupsvideo vil familie og venner også være vilde med at se.

Professionel bryllupsfilm

Med en professionel videograf bag kameraet, er man sikker på at undgå laaaange sekvenser, uden handling. En professionel videograf er erfaren indenfor bryllupsvideoer og reportage. Derfor er en professionel videograf også tilstede, når der foregår interessante indslag eller lignende. Samtidig undgår brudeparret og deres bryllupsgæster at skulle filmes f.eks. under bryllupsmiddagen. Har brudeparret valgt at få lavet en professionel bryllupsvideo til deres bryllup, har de samtidig sagt nej til rystelser, dræbende, kedelige sekvenser uden handling og uskarpheder. Har man valgt at betale en pris for sin bryllupsvideo, burde bruden og brudgommen være sikret en bryllupsvideo med underlægningsmusik og højdepunkter for deres bryllup.

Bryllupsvideo når det er bedst

Normalt skal du forlange at få din bryllupsfilm i 2 eksemplarer, en film med highlights, de bedste og største oplevelser fra bryllupsdagen. Denne bryllupsvideo bør i varighed være ca. 3-5 min. Denne film bruges til fremvisning for kollegaer, venner, familie samt upload til jeres egen hjemmeside og på Facebook. Den anden del af jeres bryllupsfilm skal have en varighed på ca. 45 min. Dette er de store øjeblikke fra jeres store dag, her vil man typisk kunne se forberedelse, vielse, riskast, lykønskninger, afgang med brudekørsel, ankomst til bryllupsreception, ankomst til bryllupsfeststed, taler og sange. Samtidig bør der være brudevals, kageskæring og dans. Om  Bryllups videografen er med fra forberedelse til brudevals, vil selvfølgelig være afgørende for indholdet på bryllupsvideoen.

Heldagsdækning af bryllup

Vælger man at få lavet en bryllupsvideo, er det vigtigt at overveje hvor meget af dagen man vil have med på videoen. Det siger næsten sig selv at største delen af bryllupsvideoen vil omhandle vielsen og selve bryllupsfesten, men når man ser på priserne for produktionen af bryllupsvideo, kan de sidste penge være rigtig godt givet ud. Midt i festlighederne glemmer mange brudepar og bryllupsgæster nemlig al den store og langvarige forberedelse, der ligger til grund for et bryllup. Derfor kan heldags video fra sit bryllup og bryllupsfotografering være en rigtig god investering på den store dag. Samtidig kan billeder fra bruden og brudgommens forberedelser om morgenen give perfekte stemningsbilleder, hvilket giver den perfekte start for en unik bryllupsvideo.Hvad betaler man for, når man bestiller sin bryllupsvideo.

Prisen for en god videograf

Hvad angår arbejdstimer, er en bryllups videograf`s arbejde ikke meget anderledes end arbejdet for en professionel bryllupsfotograf. Umiddelbart tænker man at man betaler en pris for sin bryllupsvideo eller bryllupsbilleder, og som udenforstående vil man ofte beregne timelønnen ud fra antallet af bryllupsfotografen eller tv-fotografens tilstedeværelses timer. Ofte glemmer man at der kan ligge dobbelt så meget arbejde og tid i efterbehandling og redigering. Det er således ikke kun flotte optagelser fra brylluppet, men også redigering og klipning af bryllupsvideoen, man betaler for.

Verdens bedste til bryllupsvideoer

Bryllupskanalen har set nærmere på produktion af bryllupsvideo i ind- og udland. Bryllupskanalen samarbejder lige nu, med nogle af verdens bedste videografer, med speciale indenfor bryllups video. På bryllupskanalen er vi overbeviste om at I vil blive lige så berørte som vi er blevet. Bryllupskanalen vil gerne høre fra dig, hvis du har gode råd eller inspiration til bryllupsvideo, du gerne vil dele med vores seere. Skriv en mail til os på ja@bryllupskanalen.tv

RELATERET INDHOLD

Video

Trash the dress – tør du?

Af Bryllupskanalen

Verdensklasses bryllupsvideoer

Af Bryllupskanalen

Boudoir billeder

Af Bryllupskanalen

Bryllupsfotograf

Af Bryllupskanalen

Artikler

Bryllupsbilleder i det nye årti

Af Bryllupskanalen

Mangt og meget er sket, siden vores forældre og bedsteforældre blev gift og lod sig forevige, med et helt klassisk bryllupsbillede. De klassiske bryllupsbilleder er typisk brud og gom i fuld figur, med kroppen og blikket rettet direkte ind i linsen. I firserne bliv bryllupsbillederne “frække”, her kiggede gommen ned i kavalergangen på sin brud, eller bed i hendes […]

Bryllupsvideo er et godt minde

Af Bryllupskanalen

En bryllupsvideo er det stærkeste visuelle minde du kan have efter dit bryllup. Vælger du en dygtig videograf, vil du nyde at se din bryllupsfilm igen og igen. Bryllupskanalen kigger på hvad du skal overveje inden du booker din fotograf, som skal stå for jeres ultimative bryllupsvideo.

Boudoir fotograf

Af Bryllupskanalen

Boudoir fotograf til den personlige morgengave Første gang man går til fotograf, for at få lavet boudoir billeder, kan det føles ganske grænseoverskridende. Heldigvis er det overhovedet ikke så skræmmende, som man skulle tro. Vælger du en boudoir fotograf, som du har tillid til, vil du meget hurtigt føle dig i helt sikre hænder. En boudoiroptagelse […]

Valg af Bryllupsfotograf

Af Bryllupskanalen

Vælg den rigtige bryllupfotograf, når I skal have foreviget jeres bryllupsdag. Bryllupsbilleder kan aldrig laves om og derfor er valg af bryllupsfotograf alt afgørende for det endelige resultat. Få tips til valg af den rigtige bryllupsfotograf.

Links

Der er ingen forhandlere i denne kategori.