Her er vinderne af et eventyrligt bryllup

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Eventyrligt bryllup


STORT tilykke til Kåre & Sandra fra Nordborg, der her til morgen, vandt et eventyrligt bryllup, til en samlet værdi af 300.000 kr. De sidste par uger, har man kunne stemme på 15 finalister, i konkurrencen om et eventyrligt drømmebryllup, og i dag blev de heldige vindere endelig fundet.

Bryllupskanalen var med

Bryllupskanalens TV-hold var med, da Skala FM vækkede det kommende brudepar, fra Nordborg, med nyheden om at, de var de heldige vindere af et vaske, ægte, drømme bryllup. Samtidig fulgte Bryllupskanalen offentliggørelsen, af de heldige vindere, fra Skala FM ´s studie i Kolding. Fra på mandag kl. 8.00 kan du møde de heldige vindere, Kåre og Sandre fra Nordborg og se deres reaktion på nyheden, om at drømmen om det perfekte bryllup nu går i opfyldelse. Se det hele hér, på hele Danmarks bryllupskanal.

Sandra og Kåres kærligheds historie

Det var Sandra´s beretning om sin store kærlighed til Kåre, der førte parret i finalen, i Skala FM´s konkurrence om et eventyrligt bryllup. Her kan du læse Sandras kærlighedsberetning:

“Vi har kendt hinanden i 7 år. For 7 år siden lærte vi hinanden at kende til en privatfest og var der efter venner i 6 år. I de 6 år har Kåre elsket mig og ville gerne have mig, men han havde aldrig troet at jeg ville være mere end venner. Vi begge har altid været i forhold, men vi begge har syntes godt om hinanden, så selv om vi begge ønskede hinanden var det svært, da vi begge havde en partner. Kåre blev single og jeg var stadig i det samme forhold, som jeg havde været i, i 3 år. Jeg skulle ud at handle i Fakta og der mødte jeg Kåre. Det sagde “BAM” lige da jeg så ham og mit hjerte hamrede afsted. Jeg var blevet smask forelsket i Kåre. Det var ikke bare som før i tiden hvor jeg synes, at han var en lækker og sød ven, som ville være nemmere, at være sammen med end nogen anden. Det her var forelskelse. Vi har nu været sammen i halvandet år og bor i hus. Vi elsker hinanden ubeskrivelig højt. Vi føler begge, at vi endelig har fået vores plads i livet. Endelig! Kåre og jeg har snakket om at gifte os, men vi har bare ikke pengene. Kåre elsker mig og jeg elsker ham højere end noget andet. Som teenager tror man, at man ved hvad kærlighed er. Det har jeg først lært nu. Det er intet jeg hellere vil end at leve resten af mit liv med Hr. Kåre Mai. Giv mig nu chancen for, at blive hans kone.”

Sandra og Kåre´s eventyrlige bryllup skal stå d. 23. oktober 2010.

? Læs vores artikel Skala FM udlodder drømmebryllup

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

4 Bryllupper med Ibi Støving

Af Bryllupskanalen

Klar til Kirkebryllup

Af Bryllupskanalen

Ægtepagt … hva`for en?

Af Bryllupskanalen

De vandt et eventyrligt bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Bryllup i 11 kilometers højde

Af Bryllupskanalen

Et bryllup behøver ikke være i Kirken eller på Rådhuset, med 80 inviterede gæster. Har I overvejet at lade jer gifte i 11 kilometers højde, over indlandsisen. Denne idè kom Renè Holm på, da han d. 26 september giftede sig med sin kæreste gennem mere end 10 år. Renè er fra Grønland og hans nygifte hustru er fra Danmark, så hvorfor ikke lade sig vie midt mellem de 2 lande i 11 kilometers højde over indlandsisen.

Bryllupskanalen fylder 1 år i dag

Af Bryllupskanalen

Bryllupskanalen fylder 1 år i dag. Vi gik i luften første gang 1 november 2009, på samme tid som det analoge sendenet lukkede.

Romantisk bryllup til 300.000 kr.

Af Bryllupskanalen

Tilbage til en kold februar morgen blev Kåre & Sandra vækket med ordene “I har vundet et eventyrligt bryllup” De vandt et romantisk bryllup til en værdi på over 300.000 kr. På lørdag går det løs for Kåre & Sandra, når de 2 siger ja til hinanden. Parret kan blandt andet se frem til en kæmpe bryllupsfest for venner og familie på Hindsgavl Slot i Middelfart, specialdesignet brudekjole & vielsesringe og så ellers af sted på en romantisk bryllupsrejse til Mauritius i det Indiske ocean.

Links

Hårpynt & Diademer

Køb hårpynt og diademer i vores shop

Tlf: 70702823 | Besøg Website »