Her er vinderne af et eventyrligt bryllup

Eventyrligt bryllup


STORT tilykke til Kåre & Sandra fra Nordborg, der her til morgen, vandt et eventyrligt bryllup, til en samlet værdi af 300.000 kr. De sidste par uger, har man kunne stemme på 15 finalister, i konkurrencen om et eventyrligt drømmebryllup, og i dag blev de heldige vindere endelig fundet.

Bryllupskanalen var med

Bryllupskanalens TV-hold var med, da Skala FM vækkede det kommende brudepar, fra Nordborg, med nyheden om at, de var de heldige vindere af et vaske, ægte, drømme bryllup. Samtidig fulgte Bryllupskanalen offentliggørelsen, af de heldige vindere, fra Skala FM ´s studie i Kolding. Fra på mandag kl. 8.00 kan du møde de heldige vindere, Kåre og Sandre fra Nordborg og se deres reaktion på nyheden, om at drømmen om det perfekte bryllup nu går i opfyldelse. Se det hele hér, på hele Danmarks bryllupskanal.

Sandra og Kåres kærligheds historie

Det var Sandra´s beretning om sin store kærlighed til Kåre, der førte parret i finalen, i Skala FM´s konkurrence om et eventyrligt bryllup. Her kan du læse Sandras kærlighedsberetning:

“Vi har kendt hinanden i 7 år. For 7 år siden lærte vi hinanden at kende til en privatfest og var der efter venner i 6 år. I de 6 år har Kåre elsket mig og ville gerne have mig, men han havde aldrig troet at jeg ville være mere end venner. Vi begge har altid været i forhold, men vi begge har syntes godt om hinanden, så selv om vi begge ønskede hinanden var det svært, da vi begge havde en partner. Kåre blev single og jeg var stadig i det samme forhold, som jeg havde været i, i 3 år. Jeg skulle ud at handle i Fakta og der mødte jeg Kåre. Det sagde “BAM” lige da jeg så ham og mit hjerte hamrede afsted. Jeg var blevet smask forelsket i Kåre. Det var ikke bare som før i tiden hvor jeg synes, at han var en lækker og sød ven, som ville være nemmere, at være sammen med end nogen anden. Det her var forelskelse. Vi har nu været sammen i halvandet år og bor i hus. Vi elsker hinanden ubeskrivelig højt. Vi føler begge, at vi endelig har fået vores plads i livet. Endelig! Kåre og jeg har snakket om at gifte os, men vi har bare ikke pengene. Kåre elsker mig og jeg elsker ham højere end noget andet. Som teenager tror man, at man ved hvad kærlighed er. Det har jeg først lært nu. Det er intet jeg hellere vil end at leve resten af mit liv med Hr. Kåre Mai. Giv mig nu chancen for, at blive hans kone.”

Sandra og Kåre´s eventyrlige bryllup skal stå d. 23. oktober 2010.

? Læs vores artikel Skala FM udlodder drømmebryllup

Læg en kommentar