Brudekjoler til gravide

gravid brud med sin brudekjole

Plads til maven

Skal du giftes og er du gravid? Der findes masser af moderigtige brudekjoler til den gravide brud – og brudekjolen kan sagtens bestilles i god tid, selv om maven vokser. Bryllupskanalen ser på brudekjoler til gravide.

Spørg eksperterne

Der findes efterhånden et bredt udvalg af brudekjolebutikker med speciale i graviditets brudekjoler. Her finder man et bredt udvalg af forskellige brudekjoler, designet til den gravide brud. Den største skræk for den kommende brud, må være tanken om at brudekjolen ikke passer på bryllupsdagen, men heldigvis er assistenterne i brudekjoleforretningerne godt rustet til at vejlede om valg af størrelse, snit mv, i forhold til hvor meget maven vokser inden brylluppet. Normalt vælger man at bestille sin graviditetsbrudekjole, et nummer større end man forventer at skulle passe, for det er altid bedre at skulle lægge brudekjolen ind, end at lave en for lille kjole størrer. Skrædderne i brudekjolebutikkerne kan lave et helt vidunderligt stykke tilpasningsarbejde, så der er umiddelbart ingen skønhedsmæssig årsag til at fravælge en kropsnær brudekjole model, hvis det er dét bruden drømmer om. Aftal altid hele forløbet med brudekjole forretningen, så du føler dig tryg ved at maven ikke vokser fra brudekjolen.

Kan man ikke vælge en helt almindelig model?

Det er med brudekjoler, som det er med alt andet tøj, når man er gravid. Nogle modeller kan man passe langt ind i sit graviditets forløb – og andet; Det går bare ikke. Det sidder dårligt, og det strammer de forkerte steder! Alt efter hvor langt man er i sin graviditet, når brylluppet skal stå, er der forskellige muligheder og løsninger, når den perfekte brudekjole skal findes. Det kan være en god idé at undersøge, hvilke brudekjole modeller man godt kan lide, og så tage kontakt til brudekjoleforretningen der forhandler netop dén brudekjolemodel. Fortæl hvor langt du er i din graviditet, når brylluppet kan stå, så kan de sagtens vejlede om hvorvidt den pågældende model, er en reel mulighed. Sørg altid for at få råd og vejledning før du bestiller brudekjolen! Og selvfølgelig vælges den rigtige brudekjole altid, ved at man prøver flere forskellige modeller – det gælder også når man er gravid.

Er du gravid til dit bryllup?

Skal du giftes under din graviditet, så hører vi gerne om dine erfarringer med valg af brudekjole. Er du blevet gift, hører vi også meget gerne høre fra dig. Send os en mail på [email protected] Vi ser frem til at høre netop din historie om bryllup og graviditet.

Mere om graviditet og brudekjoler

Bryllupskanalen arbejder netop nu på indslag om brudekjoler til den gravide brud.

Læg en kommentar