Brudevals – Jens Werner

Brudevals – Den vigtigste dans i dit liv

En brudevals skal danses inden midnat – men hvordan får brudevalsen stil og ynde, hvis man ikke er den fødte danser – og hvad med alkohol – er det en god cocktail? Alle kan lære at danse brudevals, men det kræver træning og forståelse for trinene. Kan du lære nogle få trin, og få den rigtige kropsholdning, vil jeres bryllupsgæster blive blæst tilbage i salen, og jeres brudevals vil gå rent hjem.

?ARTIKEL: Brudevalsen – gode råd før du starter

Brudevalsen trin for trin

Et godt råd når brudevalsen skal læres at danses, er at købe brudevalsen på enten mp3 eller cd. Put den ind i jeres computer og pitch den ned i hastighed, derved går valsen ned i tempo og det er nemmere at danse den i slow. For brudevalsen går faktisk hurtigere end man umiddelbart skulle tro. Europa & Verdensmester Jens Werner giver indblik i, hvordan du klarer din brudevals med succes. Husk også at læse vores artikel om hvordan du klare din brudevals med succes.

?VIDEO: Alternativ brudevals er et hit

Lær brudevalsen og få succes

Selvfølgelig kan alle lære at danse brudevalsen. Det eneste det reelt kræver er lidt intensiv træning. Hvis man ønsker at blæse gæsterne tilbage i lokalet, kan det være en god idè at tage nogle få timers undervisning, hos en privat danseinstruktør. Brudevalsen er bygget op omkring Den Engelske Vals, med 3 trin pr. takt, dog går bryllupsvalsen noget hurtigere. Det er vigtig at påbegynde de indledende øvelser til brudevalsen, i god tid før dit bryllup og gerne 1-2 mdr. før. Et godt råd, er at købe brudevalsen på CD eller mp3 og sætte musikken til brudevalsen ned i tempo, for musikken til brudevalsen går faktisk hurtigere, end man umiddelbart tror. Brudevalsen danses oftest kun i ca. 2 min, men disse 2 min. kan blive utrolig smukke, hvis brudeparret lærer dansen fra bunden.

?VIDEO: Vælg den rigtige musik til dit bryllup

Skal I lære brudevals

Har I styr på brudevalsen, eller har I behov for en tur i brudevals-træningslejer, så hører vi gerne fra jer. Send en mail direkte til redaktionen på ja@ bryllupskanalen.tv eller deltag i debatten i Bryllupskanalens gratis bryllupsforum. Held og lykke med jeres brudevals og god træning!

2 kommentarer til “Brudevals – Jens Werner”

  1. Min mand og jeg lærte brudevalsen på kun 6 dansetimer – vi var endda helt tåbelige til det, før vi startede! Nu glæder vi os rigtig meget til at danse brudevals for alle venner og familie.

    Svar
  2. Vi er i skap træning for tiden. Troede faktisk ikke at valsen var så svær, men jeg synes jeg har lidt problemer med trinene, men sjovt det er det 🙂

    Svar

Læg en kommentar

%d bloggers like this: