Smukt og billigt bryllup

Et bryllup kan sagtens være smukt og billigt

Et bryllup handler om at vise sin kærlighed til hele verden – og om at dele dagen med venner og familie. Det er nemlig muligt at holde et bryllup for under 10.000 kr. Bryllupskanalen var med til deres smukke lavpris bryllup, på Københavns Rådhus med efterfølgende reception hjemme hos dem selv.

?VIDEO: Se forberedelserne til et smukt kirkebryllup

Lav pris bryllup

Økonomien omkring et bryllup kan hurtigt løbe løbsk, for hvor siger man stop. Det opdager man hurtigt – og særligt, når man har sat sig for at holde bryllup for under 10.000 kr.

?SHOP: Køb smukke og billige accessories til dit bryllup

Bryllup med stramt budget

At holde et bryllup med stramt budget kræver overvejelser. Hvad er det vigtigste. Hvad skal vi have og hvad kan vi undvære eller gøre på en billigere måde. Det kan være svært at anskaffe alle de remedier der hører sit til et rigtigt bryllup, hvis man skal holde et lavprisbryllup. Her gælder det om at fokusere, på det der føles som det mest nødvendige.

?VIDEO: Portræt af lesbisk bryllup

Billigt bryllup

Invitationerne blev sendt online, kagerne havde mor lavet, og vinen var sød som bruden. Når kærligheden fylder så meget at den bare må ud, er der ingen grund til at vente. Et bryllup til under 10.000 kr. kan sagtens være lige så smuk, personlig og romantisk som et bryllup der koster 250.000 kr. Når man skal holde et billigt bryllup, fokuserer man på det der er vigtigt – kærlighed og dem man elsker. Et billigt bryllup er ikke det samme som et fravalg af det store prinsesse, drømmebryllup. Ofte ønsker brudeparret at genoptage sit ægteskabsløfteholde på et senere tidspunkt, når økonomien stemmer bedre overens med drømmene.

8 kommentarer til “Smukt og billigt bryllup”

 1. Dejligt at få vist, at et bryllup kan være så stemningsfyldt og fyldt med kærlighed, uanset om det bliver holdt på et slot eller derhjemme… tak for indslaget, og tillykke med brylluppet, Ea og Sune 🙂 Tak fordi vi måtte kigge med 🙂

  Svar
 2. Bryllupskanalen > Fy skam jer !
  Jeg skulle lave en stor opgave i dag og nu har jeg brugt over 1 time på jeres site og set en masse indslag. I er nogle tidsrøvere.

  Tusind tak for kigget, er bange for at jeg vender frygteligt tilbage, men nu skal der altså arbejdes !

  Svar
 3. Kære i 2
  Hjertelig tillykke med jeres smukke bryllup!
  Tak fordi vi måtte kigge med!
  Hilsen Lotte og Jens

  Svar
 4. Tak til jer der har været så søde at skrive en kommentar. Det var et fantastisk bryllup 🙂

  Svar
 5. ja rart at se at det kan gøres for under en million ;o) …har selv mødty min drømmekvinde på nettet for lang tid siden og til sommer skal hun endelig her til dk (hun er filippiner) …har bestemt heller ikke råd til et overdådigt bryllup …er dyrt nok at ha besøg fra asien i de 90 dage man nu max kan komme hertil …bliver et simpelt besøg hos borgmesteren og efterfølgende noget reception hjemme hvor venner hjælper med diverse ting …hendes mor er syerske og vil faktisk gerne sy bryllupstøjet hvilket jeg bestemt ikke vil argumentere imod da det jo i så fald vil være yderst exclusivt ….planen er at jeg flytter derned senere hvor jeg har nemmere ved at spare op til sådanne ting og så vil vi i kirken dernede og ha et “rigtigt” bryllup ….men uanset hvad er det stadig for mig mange penge jeg skal skaffe på hvad jeg betragter som kort tid …fed side ellers …selvom man føler sig som en nærrig bums når man ser alle de flotte men også dyre bryllupper

  Svar
 6. Hvordan kan det være at jeg ikke kan se den her video? 🙁 vil rigtig gerne se den, da vi ikke har alverdens penge. Håber meget den bliver lagt op igen 🙂

  Svar

Læg en kommentar

%d bloggers like this: