Bryllupskanalen photoshoot

Kom bag  kameraet på Bryllupskanalen`s foto optagelse af pressebilleder.

Mød Stine Ternstrøm under forberedelserne til pressebillederne, i forbindelse med lancering af Bryllupskanalen, 1. november 2009. Stine Ternstrøm får lagt makeup og sat hår. Kjolen er venligst udlånt af Rikke Gudnitz, som også designer eksklusive brudekjoler, til den modebevidste brud.

Fingeren på Pulsen

Bryllupskanalen.tv er Danmarks nye TV station omhandlende alt hvad der har med bryllup at gøre. Hver uge bringer vi inspiration til dit bryllup. Så hvis du er igang med planlægningen af dit bryllup, kommer du ikke udenom Bryllupskanalen. Bryllupskanalen producerer spændende og relevante indslag om alt hvad der er værd at vide, når man skal holde bryllup. Bryllupskanalen er i direkte kontakt med både kommende brudepar og alle de virksomheder, der beskæftiger sig med bryllup og arbejder hårdt, for at efterkomme et hvert tænkeligt ønske, og drømmen om det perfekte bryllup. Bryllupskanalen er med, når danskerne holder bryllup og giver deres livs vigtigste ja. Bryllupskanalen går også bag kulisserne, så alle bryllupsinteresserede kan se, hvad der foregår, mens alle gæsterne fejre den store kærlighed.

?VIDEO: Nyeste hit i DK – Trash the dress – Tør du?

Planlægning af dit bryllup

Er dit bryllup helt unikt, eller er der udfordringer i din bryllupsplanlægning der bare ikke vil falde på plads, så send os en mail på [email protected] Du er også velkommen til at deltage i debatten, i Bryllupskanlens Bryllupsforum – Det er selvfølgelig gratis.Vi ser frem til at høre om din bryllupsplanlægning.