Indbydelse til bryllup

Indbydelse sendes ud

Indbydelsen er det første synlige bevis på at I skal giftes. En Bryllupsindbydelse er med til at sætte standarden, for jeres gæsters forventning til bryllupsfesten. Derfor er det vigtigt at jeres indbydelse til bryllup, ud over faktuelle ting som tidspunkter og adresser , fortæller lidt om hvad bryllupsgæsterne kan forvente – og evt. hvad I forventer af dem. Udover godt humør, kunne det f.eks. være at I ønsker en bestemt dresscode eller lign. I mange lande bruger man save the day kort, disse kort sendes ud før selve indbydelsen. Dermed gøres gæsterne opmærksom på, at der er bryllup på vej og de skal reservere dagen. Denne type bryllupskort, bruges sjældent i Danmark, ofte får gæsterne det af vide mundligt eller man sender en mail, så gæsterne kender til bryllupsdatoen.

?VIDEO: Lav dine egne flotte gør-det-selv invitationer

Indbydelsen sendes ud i god tid

Send jeres bryllupsindbydelse i god tid. Normalt sendes indbydelsen ud min. 6 måneder før jeres bryllup, man kan med fordel sende indebydelserne ud før, da de fleste bryllupper er i sommerperioden og mange begynder om vinteren at lægge deres sommerplaner.

?ARTIKEL: Takkekort

Dresscode og påklædning til bryllup

Udover dato, klokkeslet og sted, er det vigtigt at invitationerne indeholder informationer om dresscode og brudeparrets forventning til gæsternes påklædning. Er det kjole og hvidt, er det strandbryllup, så gæsterne skal ankomme i sandaler, eller er det i et telt i haven, så der forventes praktiskpåklædning?

?ARTIKEL: Dresscode til bryllup

Valg af tema på jeres indbydelse

Her på Bryllupskanalen skriver vi meget om tema ved et bryllup. For at brylluppet giver en helhed, er det en god idè at lægge sig fast på et tema, ellerede når man sender sin indbydelse. Det kan være svært at bestemme sig for et bryllupstema, allerede her, da meget at sit tilbehør ikke er bestemt endnu. Hvordan bliver brudekjolen og hvordan skal festlokalet pyntes. Det er disse overvejelser, man allerede skal gøre sig nu. Det handler om at få et helhedsindtryk, for hele sit bryllup. Vælger man at have guldskrift på sine indbydelser, kan det være en god idè at lade guldet være gennemgående for hele sit bryllup, fra bryllupsbordet over i brudebuketten og vielsesringene.

?VIDEO: Temabryllup

Hvordan valgte i jeres indbydelser

Har I selv lavet jeres indbydelser, eller fået en professionel kortdesigner til at stå for dem, hører vi gerne fra dig. Send os en mail, med lidt information omkring farvevalg, tema samt billeder af jeres indbydelser til [email protected] Du  er også velkommen til at deltage i debatten i vores forum. Det er gratis og der er masser af gode råd at hente fra landets andre kommende brude og brudepar.

Læg en kommentar