Vielsesringe

Husk at når I vælger jeres vielsesringe, skal I vælge nogle ringe der er tidsløse. Jeres vielsesringe skal I  have på resten af livet, de skal være både smukke og behageligelige.

Når vielsesringen skal vælges, er der nogle ting I skal overveje, for hvilket materiale skal ringen være i, skal den være stor eller lille. Mange vælger de helt klassiske vielsesringe, rund ring i hvidguld, guld eller platin. Det er vigtig at være ude i god, når i skal vælge jeres vielelsesringe, prøv gerne masser ringe, hos forskellige guldsmede. Husk at I skal bære den resten af livet, så vælg hellere en klassisk end en moderne.

?ARTIKEL: Valg af den perfekte vielsesring

Inspiration til vielsesringe

Bliv inspireret i denne video om vielsesringe, Du kan enten selv designe dine vielsesringe, få en guldsmed til at stå for designet eller købe et færdigt design. Valgmulighederne er mange, det vigtigste er at i sammen finder den ring, der er behagelige at have på, er tidsløse i designet, for i skal have jeres vielsesringe på resten af livet. Vælger i at få jeres ringe produceret i 18 eller 24 kt. skal i huske at materialet er blødt og vil dermed opnå patina i løbet af få år.

?ARTIKEL: Ideer til indgravering i vielsesringe

Materialer og Design

De mest eksklusive vielsesringe bliver produceret i platin, platinringe er hårdføre. Andre muligheder er guldringe, rent guld er 24 kt, men de mest almindelige ringe i guld produceres i 18 eller 24 kt. Om I vælger Platin vielsesringe, sølv eller guldringe er smag og behag, platin er ca. 50% dyrere end guld

?ARTIKEL: Spar penge på jeres vielsesringe

Alternative vielsesringe

Alternative vielsesringe har efterhånden vundet indpas, hos de unge og giftelystne danskere. Alternative vielsesringe dækker over et vidt begreb, men i grove træk, er en alternativ vielsesring, alt andet end en almindelig rund ring, som sættes på højre eller venstre ringefinger. De traditionelle vielsesringe skiftes ud, til fordel for f.eks. tatoveringer, tåringe, pircinger, armbånd, halskæder eller lign.  og bryllupssmykker.

?ARTIKEL: Alternative vielsesringe

Din perfekte vielsesring

Hvilken vielsesring drømmer du om – og kan du og din kommende mand nå til enighed om hvilken vielsesring, I skal bære resten af jeres liv? Send en mail til ja@ bryllupskanalen.tv eller deltag i debatten i vores forum, sammen med masser af andre kommende brude. Vi ser frem til at høre om netop jeres vielsesring.

2 kommentarer til “Vielsesringe”

  1. Der findes som med så meget andet ingen facitliste for hvordan en vieselsring skal se ud. De skal være et resultat af jeres indre ønsker, både hvordan I vil ‘se ud’ i fællesskab og individuelt, en accept hvem I er sammen og hver for sig, da både enheden og forskelligheden er en del af det rum I deler

    Svar
  2. Denne side har 100 % givet mig inspiretion til mit projekt
    som jeg er igang med i skolen, så tusind tak for det 🙂
    Sille

    Svar

Læg en kommentar

%d bloggers like this: