Bryllupsportal med Web TV

Bryllupssite med TV

Bryllupskanalen er Danmarks eneste bryllupsportal og Tv-station med dansk producerede indslag omkring planlægningen af livets fest. Meget skal planlægges og hvordan er det lige med traditionerne. Spørgsmålene er mange og de kræver svar. Bryllupskanalen er bryllupsportalen med alt om bryllup og bryllupsplanlægning. Vi taler med eksperterne og direkte med vores seere, de kommende brudepar. Bryllupskanalen finder de gode historier og bringer inspirerende interviews og TVindslag, produceret til danskerne. Bryllupskanalen.tv gik i luften 1. November 2009. kl. 00.01. Nøjagtigt som planlagt.

Bryllupsportal – Modesite med Web-TV

Når et bryllup skal planlægges, foregår det meste af planlægningen på internettet, derfor skal en bryllupsportal og informationerne om bryllup og planlægning være tilgængeligt, når bruden og brudgommen har brug for det. En bryllupsportal giver inspiration til hvordan man kan holde sit drømmebryllup. Bryllupskanalen er mere end et bryllupssite eller en bryllupsportal. Bryllupskanalen giver inspiration tips, tricks og trends indenfor bryllup og følger med, når der sker nyt indenfor bryllup. Bryllupskanalen holder sig ikke kun til den praktiske planlægning af bryllup. Bryllupskanalen er også med, når de kendte og Kongelige planlægger bryllup. Bryllupskanalens bryllupsportal holder dig opdateret om gossip, sladder og trends indenfor bryllupper og planlægning af bryllup.

Et unikt bryllup

Har du en rigtig god historie om et helt specielt og unikt bryllup, så hører vi gerne fra dig. Et helt almindeligt bryllup kan være lige så vidunderligt og romantisk bryllup, som et bryllup afholdt af kendte og Kongelige. Send din bryllupshistorie til [email protected]

Læg en kommentar