De gode bryllupsrejser

Bryllupsrejser

En dejlig bryllupsrejse umiddelbart efter jeres bryllup, kan gå til et eksotisk og varmt rejsemål, men selvfølgelig kan man også som brudepar vælge bryllupsrejser til storbyerne. Men hvor man skal tage hen, for at få den bedste bryllupsrejse, er naturligvis helt individuelt og afhængigt af både årstid og  jeres bryllupsbudget. Bryllupskanalen kigger på bryllupsrejser.

Når jeres bryllup er vel overstået, skal I selvfølgelig på jeres livs bryllupsrejse. Men traditionen bag bryllupsrejsen, er ikke et nyt fenomen, det er en gammel tradition forbundet med romantik og tosomhed. I de helt gamle dage, kaldte man tiden efter sit bryllup, for hvedebrødsdage og bryllupsrejsen var oprindeligt en rejse, hvor gommen kidnappede sin kommende hustru og gemte hende for svigerfamilien. I dag gemmer man sig selvfølgelig ikke for familien, men bryllupsrejsen er blevet til en romantisk rejse, hvor det nygifte par, som har en dejlig bryllupsrejse sammen, inden deres liv som mand og hustru, for alvor tager sin start.

Hvor skal jeres bryllupsrejse gå hen ?

Udbudet af bryllupsrejser er rigtig store, de danske rejseselskaber byder på spændende eksotiske rejsemål, alt fra Phi Phi Island, til Bali og Hawaii. Find først ud af hvad i vil gerne vil opleve på jeres bryllupsrejse. Skal det være ren afslapning, hvor i nyder hinandens selskab, med god mad, badning og romantik. Eller ønsker i en bryllupsrejse, der står på kulturelle oplevelser, eller safari tur. Uanset om i vælger en en afslapningsferie med spa, eller den kulturelle bryllupsferie, handler det om at nyde hinanden på jeres bryllupsrejse. Bestil jeres bryllupsrejse i god tid og læg et realistisk budget, vi ved alle, at ferier er dyre og efter en bryllupsfest er pengene måske ikke de største, derfor husk at spar op i god tid. Men et godt råd for valg af bryllupsrejse, ville være at vælge en rejse, der er ud over det sædvanlige og som i også vil kunne huske om mange år.

Prisen for bryllupsrejser

Prisen for de oversøiske rejsemål har været faldende de seneste år, så hvis I bestiller jeres bryllupsrejse i god tid, er det faktisk muligt at finde bryllupsrejser til en meget overkommelig pris. Husk at tjek op på div. vaccinationer inden afrejsen til jeres livs bryllupsrejse.

Bryllupskanalen vil løbende producere TV indslag omkring den ultimative bryllupsrejse

Læg en kommentar