Bryllupsrejser i Bella

Bryllupsrejsen skal gå til ?

Mens sneen falder som en dyne over det meste af landet, er det oplagt at kaste sig over forberedelserne til sit livs rejse, nemlig bryllupsrejsen. Bryllupskanalen tager på Feriemesse i Bella Center, København, hvor man i denne weekend har kunne finde masser af inspiration til eksklusive bryllupsrejser. I Bella Center kunne man hurtigt glemme alt om sne, is og rationeret vejsalt. Den internationale feriemesse bød på bryllupsrejser til enhver tænkelig destination, krydret med smagsprøver, Calypso-rytmer, vilde dyr og lange, hvide sandstrande. Der er ingen tvivl om at hittet for bryllupsrejser 2010, er under varmere himmelstrøg.

Bryllupsrejse til alverdens destinationer

Der findes et utal af fantstiske bryllupsrejser og det er kun fantasien og pengepungen, der sætter grænsen. Som så meget andet omkring brylluppet ønsker vi en bryllupsrejse, der huskes som den ultimative rejse og ferie, som vi kan mindes tilbage på som en romantisk og afslappende ferie. Der findes mange gode rejseselskaber der har specialiseret sig i rejser til brudeparret. Nogle rejseselskaber er specialister i små unikke rejsemål. Så om du ønsker selv at stå for planlægningen af din bryllupsrejse eller få et rejsebureau, til at stå for det, er der virkeligt gode muligheder for at få en romantisk bryllupsrejse med sol varme og masser af afslapning.

Hvor er din drømme destination?

Er du til golfferie, storbyferie, eller skal bryllupsrejsen byde på sol, sand og vand – Skal du på bryllupsrejse i år, så hører vi gerne fra dig. Send os en mail på [email protected] Har du allerede været på bryllupsrejse, så hører vi gerne om jeres vidunderlige bryllupsrejse. Send os en mail med en kort beskrivelse af bryllupsrejsen. Vedhæft gerne billeder. Vi ser frem til at høre om netop din bryllupsrejse. Husk du kan også deltage i debatten her på Bryllupskanalen.

En kommentar til “Bryllupsrejser i Bella”

Læg en kommentar

%d bloggers like this: