Et personligt bryllup med socialt netværk

Håndlavede bryllupsprodukter og teknologi.

Personligt bryllup

Trenden indenfor bryllup i 2010 kan beskrives med ganske få ord: personlighed og teknologi. De danske brudepar bruger de sociale netværk, som aldrig før. Her skaffes den nødvendige information, og iscenesættelsen af et bryllup kan begynde. De danske bryllupper bliver mere personlige med masser af hjemmelavede borddekorationer, takkekort og indbydelser og det hele bliver postet på Facebook, Twitter og blogs, både før- under og efter brylluppet. Velkommen til 2010 – til et personligt, iscenesat bryllup.

Vil have det hele til det halve

At bryllupperne bliver mere personlige, kommer måske ikke bag på så mange. De seneste år har vi danskere hevet ned fra hylderne, og der blev købt biler og nyt køkken. Så ramte den finansielle krise os alle, og vi blev med ét, mere bevidste om penge og sund økonomi. I 2010 skal brudeparret ikke nødvendigvis bruge 250.000 kr. og et banklån, for at det bliver et godt bryllup. Mange brudepar vil i 2010 bruge færre penge på deres bryllup. Trenden inden for bryllup, går hånd i hånd med trenden generelt. Vi spiser gerne den dyre slagter-bøf om lørdagen, men går aller helst i NETTO og handler resten af ugen. Trenden for brylluppet er : Vi booker det gode fessted, men laver helst vores borddekorationer og indbydelser selv.

Se video Bryllup i fremtiden

Det personlige bryllup

Brylluppet bliver personligt og det perfekte bryllup defineres af det kommende brudepar. Traditionerne er stadig vigtigt, både i planlægningensfasen og på selve bryllupsdagen, men ikke nødvendigvis som mor gjorde det – traditionerne bliver omskrevet og tilpasset, som brudeparret ønsker det, og så det passer til deres egne ønsker og behov. Brudevalden danses måske til brudeparrets favoritsang i stedet for den gamle slager, chokoladerne er håndlavet af parret selv, lige som borddekorationer, bordkort, onlinebryllupsinvitationer, er et gør det selv projekt, med masser af personlighed og kærlighed. Vi vil have et personligt bryllup der skiller sig ud fra mængden

Bryllup website – en stor del af planlægningen

Den amerikanske iscenesættelse af et bryllup, har taget indtog i Danmark. Billeder og ideer bliver postet på Facebook, Twitter og brudeparret opretter en bryllupsblog, hvor man uploader billeder af brudekjoler, bordkort samt skriver om ens tanker og forventniger til den store dag. Der findes idag en masse blogs samt facebookgrupper oprettet af brudepar, der ønsker at iscenesætte deres bryllup og komme i kontakt med andre brudepar, for at dele inspiration og information om lige netop deres bryllup.

Brylluppet handler stadig og i endnu højere grad om at vise sin kærlighed til hele verden og world wide web – Bare 5 minutter efter sit ja i kirken, kan man kvidre på Twitter: Så er jeg blevet gift!

Vi hører gerne fra dig angående din bryllupsplanlægning.

Send os en mail på [email protected]

Læg en kommentar