Frieri på Valentinsdag

Årets mest romantiske dag

valentinsdag

Valentinsdag – den smukke dag til frieri

I dag, d. 14 februar er det valentinsdag. Valentines er en smuk, gammel tradition, som danskerne så småt, har taget til sig. Valentinsdag er de elskendes helligdag, årets mest romantiske dag, som fejres i mange lande, verden over. Denne dag er ideel til det perfekte frieri, så har man købt blomster, chokolade og forlovelsesring, til sin udkårne er man godt på vej til det perfekte frieri. Find mere inspiration til frieriet, ved at læse vores artikel om forlovelse og frieri.

Mange vil fri i dag

Valentinsdag er efterhånden blevet nr. 1, når der skal fries til sin udkårende, og det forventes at et stort antal mænd vil gå på knæ i dag. Denne romantiske dag, Valentinsdag er den helt perfekte dag for frieri. Slip sommerfuglene i maven løs, og fri til din kæreste.

Vil du gifte dig med mig?

I følge traditionen er det manden, der frier til kvinden, når han går på knæ og spørger sin udkårne, om hun vil gifte sig med ham. Fri når I er alene, gerne et romantisk sted, under eller efter en middag med stearinlys. Husk blomsterne! Brug din fantasi og overvej hvor og hvordan du vil fri. Kvinder vil have romantik, særligt hvis de skal give sit ja. Der findes ingen manual for det perfekte frieri så brug fantasien og vær ikke bange, men mand dig op, og få det sagt, for det er mandens opgave at fri til sin kæreste – ikke omvendt.

Hvordan var jeres frieri?

Hvordan var jeres forlovelse? Friede han på Valentinsdag? Skriv til os på [email protected] Vi glæder os til at høre om jeres romantiske frieri.

Læg en kommentar