Himmel lanterner og lanterner

Skab stemning med lanterner og levende lys til dit bryllup

Det kræver ikke en professionel lysdesigner, at sætte den helt perfekte stemning, til et romantisk bryllup. Bryllupskanalen ser på levende lys og lanterner, der skaber stemning og romantik, når mørket falder på. Spring med på den romantiske bølge og send himmellys op i nattehimmelen, lanterner på søen og små poser med fyrfadslys ved indgangen til feststedet.

Lysposer med levende lys

Lysposer til levende lys er en billig og vidunderlig måde at skabe stier og rum i haven, eller indgangen. Lysposerne kan hurtigt sættes op, og skulle det blæse lidt, lægger man blot nogle sten i bunden, så flyver de ingen steder. Lysposen kan ikke brænde og kræver blot et enkelt fyrfadslys, for at skabe en helt unik stemning til jeres bryllupsfest. Poserne kan bruges både udendørs og indendørs og det aller bedste er, at de kan genbruges et utal af gange.

Lysposerne kan købes i shoppen, 10 lysposer 79 kr.

?Køb dine lysposer

Flydende lanterner

Flyde lys er 80´erne og retro, men nu kan man få de smukke flydende lanterner fra Asien i Danmark. Så er du med på årets store trend indenfor lys og vand, så skal du anskaffe flydende lanterner. De er enkle, stilfulde og giver et fantastisk lys og stemning når mørket falder på. De er super enkle at sætte op, og ud over selve lanternen, så kræver det blot nogle fyrfadslys. Sætter I lanternerne ud på en sø, i havet eller i en å, kan det stærkt anbefales at benytte 6-timers fyrfadslys, for de flyder rundt på vandet og kan dermed være temmelig svære at indfange igen. Sætter du dem der imod i små vandbade, havebassiner, zinkbaljer, swimmingpool eller lignende, så kan fyrfadslysene nemt skiftes ud, lige som i almindelige fyrfadsstager – og så kan de genbruges.

De flydende lanterner kan fåes i shoppen til 59 for 2 stk.

? Køb flydende lanterner

Himmellanterner til festen

Himmellys er sommerens helt store hit til bryllupsfesten, og måske har du allerede set dem i Asien eller på nattehimlen, en lørdag aften i danmark. Himmel lanterner er den perfekte afslutning på en perfekt bryllupsmiddag og er tidsplanen til det, er det oplagt at sende lanterne op, lige før brudevalsen, inden midnat. Man kan nøjes med at opsende en enkelt himmellanterne. Hér er det oplagt at brudeparret tænder lanternen og sender den til vejrs. En smuk idé er at lade alle bryllupsgæsterne skrive et ønske for brudeparret på lanternen, før den sendes afsted. Alternativt kan der indkøbes flere lanterner, så også bryllupsgæsterne får mulighed for at sende himmelskelanterner afsted. Det ser himmelsk ud, når flere lanterner oplyser natte himlen og kan følges, mens de stille og roligt glider over himlen.

I shoppen får du 6 stk. af de smukke himmelske lanterner for 199 kr.

Køb Himmel lanterner her

4 kommentarer til “Himmel lanterner og lanterner”

 1. Vi skal også have himmellys til vores bryllup,jeg synes de er super smukke og romantiske. Vi køber 65 himmellys,en til hver af gæsterne som vi så sender op efter brudevalsen.

  Svar
 2. Himmellys er bare så fede. Jeg har lige modtaget 50 fra jeres shop og glæder mig så meget til at de skal sendes op, nu håber jeg bare på godt vejr 🙂

  Svar
 3. hvordan sikrer I jer tilladelse til opsendelse af lanterner?
  Vi har læst flere forskellige holdninger til om det er tilladt eller ej.

  vh rikke

  Svar
 4. Jeg prøvde å spørre brannvesenet om lov til å sende opp himmellanterner i vårt bryllup, men ble veldig lei meg da vi ikke får lov. Hvordan kan man få til tillatelse?

  Svar

Læg en kommentar

%d bloggers like this: