Inspiration til bryllup

Inspiration til bryllup og bryllupsplanlægning

Velkommen til Danmarks nye TV-station, med masser af inspiration til bryllup. Bryllupskanalen er din inspirationkilde, når det gælder planlægningen af dit bryllup. På bryllupskanalen finder du masser af inspirerende artikler og video om bryllup. Du kan søge specifik inspiration via vores søgefelt. Når du søger, vil du også blive foreslået relateret inspiration til dit bryllup.

Inspiration når du har tid

Når man skal planlægge sit bryllup, er det vigtigt at få den rigtige inspiration. Uanset om du søger inspiration til valg af brudekjole, inspiration til bryllupsmenu, invitationer eller bryllupstraditioner, så har Bryllupskanalen den inspiration du har brug for. Gå på opdagelse og lad dig inspirere af Bryllupskanalens video og artikler om alt til planlægning af dit bryllup.

Aktiv bryllupsportal

Bryllupskanalen søger hele tiden det nye indenfor bryllupsmode og bryllupstrends. Vi er på jagt efter den gode bryllups historie. Så har du en god historie, du mener vi skal se på, er du altid velkommen til at kontakte os.

Inspirationskilde via digital formidling

På Bryllupskanalen er du ikke afhængig af sendetider, du kan se vores udsendelser om bryllup når du har tid. Vores bryllupssite er sat op, så du kan se alle vores bryllupsudsendelser via Itunes, Boxee og din mobiltelefon. Der er masser af inspiration at få. Du kan tilmelde dig vores podcast via Itunes her

Bryllupskanalen på Facebook

Du kan tilmelde dig vores gruppe på facebook, her vil vi annoncere om eksklusive konkurrencer, kun for vores facebook venner. Du kan tilmelde dig her

En kommentar til “Inspiration til bryllup”

Læg en kommentar

%d bloggers like this: