Lys til bryllup giver stemning

Med det rigtige lys til receptionen og under selve bryllupsfesten, har I mulighed for at sætte en fantastisk stemning. Om I holder et temabryllup, have bryllup eller et mere traditionelt bryllup, er lyset en utrolig vigtig del af festen. Med det rigtige lys, lysindfald og skygger, kan I forvandle jeres bryllupslokale til et stemningsfyldt bryllupsunivers og skabe lige præcis den stemning i ønsker. Bryllupskanalen tænder op for lyskæder, led lamper og stearinlys, og giver inspiration til de uanede muligheder der er indenfor lyssætning, når jeres bryllup skal have den helt rigtige stemning i festlokalet og de udendørs omgivelser. For du kan med meget få hjælpemidler skabe lys og gøre jeres bryllup helt unikt og stemningsfyldt.

Lyset forfører gæsterne

Lyset har altid haft en stor betydning i vores liv og ikke mindst humør. På gråvejsdage daler humøret et par grader og på de dejlige forårsdage, lyser vi op og har masser af energi. Butikkerne bruger lyset aktivt, til at få os til at købe deres varer, fotograferne bruger lyset til at give netop den unikke stemning, de ønsker på billedet, arkitekterne arbejder med lysindfald og professionelle lysdesignere sørger for, at vi ser dét, de gerne vil have vi skal se og får en visuel oplevelse, når vi går i teatret, biografen og på restaurant.

Skab stemning i lokalet

Lyset til en bryllupsfest er vigtigt, for med det rigtige lys, kan du forvandle et kedeligt og koldt festlokale til et romantisk og varmt sted. For lys er ikke bare lys, de professionelle lysdesignere holder hele tiden øjnene åbne, for det perfekte lysindfald og nye produkter, men med nogle få tips, kan du faktisk selv give dit bryllupslokale den helt specielle og unikke stemning, der når langt ud over det sædvanlige.

De Levende lys udstråler romantik og klasse

“To lys på et bord tre forløsende ord” Bare denne sætning fra Otto Brandenburg og man tænker på romantik og kærlighed. De levende lys er den vigtigste lyskilde til jeres bryllupsfest. Sæt jeres stearinlys og fyrfadslys i flere niveauer, dermed kan i få en fantastisk stemning i lokalet. Masser af kandelaber og små fyrfadsstager på bordene. Der sker en helt speciel stemning, når man ser på levende lys, levende lys giver ro og oser af romantik og god stil.

De nye LED lys skaber fantastisk rumdeling

Dette er et must, hvis du vil give dit festlokale et ekstra pift. De små led lyskæder er billige og kan komme til at fylde meget, i måske et lidt for stort rum. Her har du mulighed for at skabe små rum i lokalet, ved at hænge lyskæderne ned fra loftet sammen med noget stof. Er der højt til loftet, har også mulighed for at hænge lyskæder i selve loftet, dette skaber en helt utrolig lyskilde og giver rummet en mere intim stemning, selvfølgelig sammen med de levende lys.

Udendørslys skaber varme

Når mørket bryder frem, kan du tænde lyset udendørs. Det udendørs lys er rigtigt hyggeligt og gæsterne vil sikkert i løbet af aftenen og natten trække frisk luft og stå at nyde de lyset i haven. Få en fantastisk stemning med fakler og store bloklys og små led lamper i træerne. Lysene i træerne gør natten 3-dimensionel og lyser træerne op.

Køb Rispapir lanterner med LED lys her

Den helt ekstravagante løsning til bryllupsbordet

Har du penge så kan du få og det er med garanti et lys der skaber opmærksomhed til festen. Dette fantastiske lys er designet af designerikonet Ingo Maurer og hedder “Fly candle fly” og er det officielle lys fra Harry Potter filmene. Lyset hænger svævende i luften via en næsten udynlig wire i loftet og er ren eventyr. Dine gæster vil helt sikkert få en fantastisk “Wow” oplevelse når de ser lyset. Der er dog en mindre bagside, ved det ellers så fantastiske stearinlys og det er prisen. Det svævende “Fly candle fly” sterinlys er set til 400 kr. stk!

Hvordan pynter I med lys til brylluppet?

Spørg eller del ud er din erfaringer i vores bryllupsforum. Hvordan vælger I at pynte og dekorere med lys i jeres bryllupslokale. Gør I det selv, eller får I hjælpe udefra. Deltag i debatten her