Vielse i udlandet hitter denne sommer

Danskerne er blevet vilde med vielser  i udlandet. I følge Danmarks Statistik er antallet af vielser i udlandet, næsten fordoblet de seneste 10 år. I 2009 valgte 1.965 danske par at lade sig vie i udlandet. Med ønske om at skille sig ud fra mængden, og slippe for de mange ritualer, rejser danskerne til Italien, USA og Thailand, på hvide bounty strande, for at holde deres helt unikke bryllup, med solgaranti.

? Se også : Sådan holder du bryllup i udlandet

Et let bryllup med solgaranti

Når danskerne , hen over foråret og sommeren, stikker afsted til varmere himmelstrøg, er det for at holde et helt unikt bryllup, og samtidig slippe for de mange danske ritualer og beslutninger, der skal træffes, i forbindelse med et bryllup. Slut med at skulle tage stilling til ting som hvem skal sidde hvor, om tante Else kan klare hele aftenen. Star Tour, som er Danmarks største rejsearrangør, oplever også disse år en større interesse for vielser i udlandet. “Tit så stikker brudeparret afsted alene et par dage, bliver viet og holder deres bryllupsrejse,” fortæller salgsdirektør Stig Elling til Bryllupskanalen.

? VIDEO : Stig Elling trenden indenfor bryllupsrejser

Slå 2 fluer med ét smæk

At holde sin vielse og dermed hele brylluppet i udlandet, gør at man slipper for mange bekymringer og overvejelser. Man slår simpelhen sit bryllup og bryllupsrejse sammen, og forlænger dermed hele sit bryllup. Bryllupperne er blevet personlige, og vi vil som par, gerne skille os ud fra mængden og vise hvem vi er. Når hele brylluppet er overstået, kan vi så fortælle om netop vores helt unikke og spektakulære bryllup.

? VIDEO : Vielse i fremtiden

Antallet af vielser

I 2009 valgte 32.934 danske par at sige ja til hinanden og hvis dette tal holder i 2010, vil omkring 1900 danske par, i 2010, holde deres bryllup i udlandet. Antallet af vielser i udlandet har aldrig været højere, og viser at danskerne er klar på at slippe traditionerne og fejre bryllup på en ny måde.

? Se også : Sådan holder du bryllup i Las Vegas

Hvordan holder I jeres bryllup

Bryllupskanalen høre gerne om jeres bryllup og bryllupsplanlægning. Hvordan I vælger at holde jeres bryllup? Deltag i debatten i vores bryllupsforum, eller skriv direkte til redaktionen på ja@ bryllupskanalen.tv