Surprise bryllup

Vi skal giftes SURPISE!

Er man ikke til det helt store påstyr omkring sit bryllup, og ønsker man at overraske sine bryllupsgæster, så kunne et surprise bryllup være et hit. Et surprise bryllup er absolut ikke kedeligt! Et surprise bryllup kan planlægges og afholdes som et almindeligt bryllup, på et slot, i haven, med buffet eller noget helt andet.

Suprise bryllup

Gode råd til et surprise bryllup

Alle ønsker et helt specielt bryllup; et bryllup man husker. Et bryllup kan skille sig ud fra andre bryllupper på mange måder, men hvis man vil være helt sikker på at netop ens eget bryllup bliver husket som noget særligt, kan man planlægge et surprise bryllup.

Den klassiske

Det kan være svært at lokke alle sine bryllupsgæster med i kirke, uden bryllupsgæsterne vil fatte mistanke om et surprise bryllup. Skal man holde barnedåb, er det nærmest en klassiker inden for surprise bryllup, at forældrene lader sig vie i forbindelse med barnedåben. Det kan der være mange fordele ved,  bl.a. økonomisk. Om man holder barnedåb eller bryllup, vil de indbudte gæster typisk være de samme.

Den uforudsigelige

Skal man overraske sine venner og familie med et surprise bryllup, kan man benytte sig af en anden begivenhed. F.eks. kan man invitere til fødselsdag, havefest eller noget helt andet, men sørg for at gæsterne tror på arrangementet rent faktisk skal foregå. Når gæsterne ankommer, viser det sig at det faktisk er et bryllup – eller måske vil man hellere vente med at afsløre, hvad der egentlig skal foregå. Man kunne f.eks. leje en bus, som afhenter gæsterne umiddelbart efter deres ankomst til “havefest”, for så at køre dem til kirke eller rådhus. Efterfølgende kan man byde gæsterne på middag og holde den bryllupsfest man drømmer om – med et tvist af overraskelse!

Den hurtige

Hej det er mig, hvad laver du om 1 time? Vil man virkelig overraske venner og familie, så skal man vælge et surprise bryllup med kort varsel. Det vigtigste ved et surprice bryllup med kort varsel, er at undersøge hvor lang tid bryllupsgæsterne skal bruge på at nå frem til kirken eller rådhuset. Der udregnes hvor langtid i forvejen den enkelte gæst skal varsles – og hvis der er tale om en surprise med VIRKELIG kort varsel, så taler man nærmest om minutter. Et udgangspunkt kan være transporttid+1 time. Langt de fleste nære venner og familie, vælger at smide alt hvad de har i hænderne, når de får besked på at I skal giftes om et øjeblik. Men vælger man denne form for surprise bryllup, skal man være indstillet på at nogle af de gæster man gerne vil se, må takke nej af forskellige årsager. Det er meget vigtigt at brudeparret, der afholder bryllup med kort varsel, er afklaret med at det er ok, at enkelte eller flere indbudte gæster, må takke nej. Et surprise bryllup med kort varsel, planlægges ud fra kendskab til de nærmeste venner og familiemedlemmers arbejdstider – der kan være nogle der har weekendvagter, aftenvagter, eller vigtige private- eller erhvervsmæssige aftaler.

Planer om et bryllup, der skal overraske ?

Har du planer om et surprise bryllup, hører vi meget gerne fra dig. Skriv til os på [email protected] og fortæl din historie.

En kommentar til “Surprise bryllup”

  1. Mon det er forsendt med et surprisebryllup når invitationerne ER sendt ud…. Øv, gad ellers godt at se svigermor i ansigtet 🙂
    knuus Jeanette

    Svar

Læg en kommentar

%d bloggers like this: