Verdens dyreste bryllup

De dyreste bryllupsting

Kilde : most-expensive.net

Det går ikke stille for sig, når klodens rigeste fejrer bryllup. Bryllupskanalen har kigget på nogle af de mere pudsige og vanvittig dyre accessories til bryllup. Læs bl.a. om verdens dyreste bryllup, brudekjole og brudebuket. Rundt omkring i verden findes der mennesker, der lever efter mottoet: “Min datter skal have det bedste og penge, er til for at blive brugt, så hvorfor ikke bare fyre den af”

Dyreste bryllup

Verdens 8. rigeste mand, afholdte i 2004 verdens dyreste bryllup, for sin datter. Investor og ejer af verdens største stålselskab, Lakshmi Mittal, oprindeligt fra Indien, men bosat i England, gav sin datter, Vanisha Mittal et bryllup, der er gået over i historien. Ved brylluppet deltog tusinde indbudte gæster i en bryllupsfest, som forløb over 6 dage, på slottet i Versailles, i øvrigt det eneste private arrangement, der nogensinde er blevet afholdt på slottet. Bryllupsgæsterne kunne lade sig underholde af optræden af bla. Kylie Minogue. Mittal betalte regningen der lød på 55 millioner dollars, hvilket kan kaldes småpenge for ham, da hans private formue i 2009 var på 19,3 milliarder dollars.

Dyreste brudekjole

Juveler Martin Kratz og Skrædder Renne Straus har designet en utrolig brudekjole bestod af ikke mindre end 150 karat diamanter(1 karat =0,2 gram) Hele herligheden kostede 12 millioner dollars og i forhold til andre brudekjoler har denne kjole en høj gensalgs værdi.

Verdens dyreste bryllupskage

Man skulle tro at verdens dyreste bryllupkage, så også ville være verdens bedste bryllupskage, men dette er ikke tilfældet. I 2006 på Luxury Bridal Show i Beverly Hills, havde konditoriet Nahid La Patisserie sammen med Guldsmed Mimi So, pyntet en bryllupskage med eksklusive og uvurderlige juveler. Kagen kunne selvfølgelig ikke spises, endda ikke røres og under hele showet, var kagen under skarpt opsyn af et særligt bryllupskage vagtteam. Hvad koster så verdens dyreste bryllupskage. Diamant mesterværket havde en værdi af intet mindre end 20 millioner dollars. Velbekomme!

→SHOP: Køb din eksklusive kagefigur hér (- de koster ikke en formue)

En kommentar til “Verdens dyreste bryllup”

  1. Vores bryllupsbudget er på 100.000 kr, så der bliver vist ingen bryllupskage med juveler til mit bryllup, men jeg overvejer da lige om ikke man skulle snyde med nogle kunstige juveler – jeg tror det ville se VILDT flot ud!
    Hvor meget bruger i andre kommende brude på jeres bryllup?
    Knuus Jeanette

    Svar

Læg en kommentar

%d bloggers like this: