Brudehår og brudefrisure

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Brudehår og brudefrisure

Der er ikke noget mere skræmmende, end tanken om en dårlig hårdag – på sin bryllupsdag! Derfor vælger langt de fleste brude også at booke aftale med en frisør til at stå for sit brudehår – uanset om det er den helt store opsætning eller ej. Der findes et utal af gamle, ammestue-råd til hårpleje, op til den store dag. F.eks. at man ikke bør vaske sit hår i op til 7 dage før sit bryllup. Men bare rolig, du kan med fordel vaske dit hår, på din bryllupsdag! Se hvorfor I dette indslag om brudehår. Book et møde med din frisør så i sammen kan snakke om, hvilket forestillinger du har med din brudefrisure. Husk at der måske skal bestilles extensions og ekstra tilbehør til dit hår.

?SHOP: Køb eksklusive hårnåle med perler til din brudefrisure hér

Inspiration til brudehår og brudefrisure

Der er masser af inspiration at få i div. modemagasiner, moden indenfor brudehår, skifter hele tiden. Bestil din frisør til bryllup i god tid. Mange brudepar booker gerne deres frisør optil 5 måneder før deres bryllup. Søg information og find ud af hvilket brudehår du ønsker. Din frisør vil selvfølgelig altid give råd og vejledning om brudeopsætningen, for et flot brudefrisure er en vigtig del af udseendet til dit bryllup. I dette indslag om brudehår kan du se hvorfor.

?VIDEO: Stine Ternstrøm får sat hår og bliver stylet til pressebilleder

Brudehåret på din bryllupsdag

Det er mange overvejelser og et utal af muligheder i forbindelse med brudehåret på din bryllupsdag. Kort hår kan blive langt, langt hår kan blive sat op i de mest fantastiske hårkreationer. Med de mange muligheder for at pynte håret med diademer, perler, similistene, blomster og slør, kan brudehåret enten være enkelt, klassisk, eksotisk eller romantisk. Det er helt op til bruden, hvordan brudehåret skal sidde på dagen, men beslutningen foretages altid i et tæt samarbejde med brudens frisør, hårstylist eller hairdesigner, og gerne i tråd med brudekjole og brylluppets øvrige tilbehør, så som farve tema osv.

?SHOP: Køb diadem til dit brudehår hér

Nyd at få en håropsætning

På selve bryllupsdagen, kan man ikke undgå at være lidt stresset, og en lille smule nervøsitet er også helt normalt. Derfor nyder mange brude at der er taget hånd om, så mange af de aller sidste forberedelser som muligt. Har man hyret en rigtig dygtig frisør eller hairstylist, er man i trygge hænder og kan nyde sit bryllup i fulde drag. Hvilken brud ville ikke nyd at blive nusset om, mens frisøren fremtryller den helt perfekte opsætning af brudehår før sit bryllup.

?ARTIKEL: Frisør til bryllup

Hvilken frisure skal du have til dit bryllup

På Bryllupskanalen søger vi altid de nyeste trends og tendenser indenfor brudehår og håropsætninger. Derfor hører vi gerne fra dig. Skriv direkte til redaktionen og fortæl om din drømme opsætning til dit bryllup på [email protected] bryllupskanalen.tv eller deltag gratis i debatten i Bryllupskanalens bryllupsforum. Her kan du få mere information og dele tips og triks med andre kommende brude.

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Sådan får du Smokey eyes

Af Bryllupskanalen

Fitness øvelser: Faste baller

Af Bryllupskanalen

Artikler

Diademer og Tiara som hårpynt

Af Bryllupskanalen

For år tilbage var diademer og tiara kun for de få. I dag er bling bling blevet hvermandseje og diademerne er populære som aldrig før til bryllup. Find et eksklusivt diadem til brudehåret og spice din fremtoning op.

Guide: Hårfjerning & silkebløde ben

Af Bryllupskanalen

Er du træt af kampen mod de små, stikkende stubbe? Få tips til glatte og silkebløde sommerben. Bryllupskanalen ser på fordele og ulemper ved voks, barbering, epilator og permanent hårfjerning. Vi ser på hårfjerning og silkebløde ben til brylluppet, så I kan ligge tæt, på bryllupsnatten.

5 musthaves til din brudetaske

Af Bryllupskanalen

Foråret er højsæson for bryllupper. Bryllupskanalen kigger ned i brudetasken og giver dig 5 musthaves til forårets skønne bryllupper. Se hvad din brudetaske skal indeholde og få inspiration til dit eget bryllup.

Frisør til bryllup

Af Bryllupskanalen

Vælg den rigtige frisure og frisør til sit bryllup.
Når du skal giftes, skal dit hår være perfekt! Uanset om du har kort eller langt hår, har du massere af muligheder for den helt perfekte frisure til dig bryllup. Bryllupskanalen guider dig til valg af den rigtige frisør til dit bryllup.

Links

Hårpynt & Diademer

Køb hårpynt og diademer i vores shop

Tlf: 70702823 | Besøg Website »

Maria Lynge larsen hairdesign

Eksklusive håropsætninger til dit bryllup. Mulighed for håropsætning i eget hjem. Kontakt Maria for en snak omkring dit brudehår.

Bredgade 36
1260 København K

Tlf: 29 85 75 45 | Besøg Website »