Design dit monogram i word

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Design dit eget monogram i word

Det er meget enkelt at designe sit eget monogram, til sit bryllup. Et monogram er en sød og personlig lille sammensat figur der kan bruges til indbydelser, bordkort og takkekort. I denne video har vi valgt at vise hvordan du let og enkelt designer dit eget monogram i Word. I videoen bliver monogrammet designet på en Mac, men i princippet er det næsten det samme som Word på PC.

Sådan laver du et monogram på Mac

Start med at lave en tekstboks. I tekstboksen laver du det første bogstav til dit monogram. I denne video vælger vi et B som første bogstav, markerer B og vælger skrifttype: Edwardian Script” og størrelse 200. Vi giver monogrammet lidt form ved at lægge en skygge på. Efterfølgende laver vi det sidste bogstav i monogrammet, et K. Gentag samme procedure, som vi gjorde med bogstavet B. Nu har du bogstaverne til dit monogram. Nu manger du blot at flytte dit monogram på plads, så bogstaverne står, hvor du ønsker, eller hvor du synes det passer bedst.

?ARTIKEL: Monogram til bryllupskage

Monogram i word 2007+ på PC

På PC med Microsoft Word 2007+ kan man selvfølgelig også designe sine monogrammer. Her er fremgangsmåden:

Gå ind i kategorien Indsæt/insert

Derefter trykker du på ikonet Tekstboks og vælg  ”tekstboks tegning”

For at få den font, eller skrifttype, du gerne vil have, markerer du bogstavet/bogstaverne, hvorefter du højre klikker, og vælger  ”skrifttype”. Nu kan du vælge hvilken font, skygge og størrelse dit monogram skal have.

For at fjerne markering af boksen, højre klikker du på selve tekstboksen og vælger ”Formater tekstboks”. Her vælger du hvid i stedet for sort markering og 100% gennemsigtighed.

?VIDEO: Lav selv flotte invitationer til dit bryllup

Monogrammer af eget design

Giv andre brugere på Bryllupskanalen gode råd og tips og tricks. Skriv en kommentar i kommentarfeltet, eller deltag i debatten i vores bryllupsforum. Hvordan designede I jeres monogram og hvordan brugte I det?

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Design dit monogram i word

Af Bryllupskanalen

Artikler

Dekorer dit bryllup med vand

Af Bryllupskanalen

Dekorationer med vand er en super effektiv og billig løsning, hvis du vil have unikke og stemningsfulde dekorationer til dit bryllup. Dekorer med masser af lys, blomster og blade. Bryllupskanalen giver dig inspiration til at dekorere med vand, både inde og ude, i alt lige fra søer, vaser, spande og swimmingpools. Se også hvilket tilbehør, der gør sig særlig godt til et bryllup, dekoreret med masser af vand!

satinbånd kommer du ikke udenom

Af Bryllupskanalen

Satinbånd er et musthave, hvis du selv vil stå for invitationer eller dekoration af dit bryllup. Satinbåndene fåes i et utal af størrelser og farver og kun fantasien sætter grænsen for hvor du vil bruge satinbåndene. Satinbånd er en billig dekoration og prikken over ièt til et smukt bryllup.

Louise skriver på Bryllupskanalen

Af Bryllupskanalen

Nu bliver der endnu flere kreative ideer om bryllup og dekoration. Danmarks absolut dygtigste bryllupsdesigner, Louise Lie von Linstow bliver fast blogger fra 1 juni, hvor hun vil øse ud af hendes mange års erfaringer indenfor dekoration og oppyntning.

Lys til bryllup giver stemning

Af Bryllupskanalen

Husk at der skal lys til et bryllup. Få lige præcis den stemning I ønsker. Vælg lys til festen både inde og ude. For lyset er det visuelle, der er med til at underbygge stemningen til bryllupsfesten. Få inspiration til dit bryllupslys, med levende lys, lyskæder og led lys.

Links

Hyr en bryllupsdesigner

Book Louise Lie von Linstow til dit bryllup. Alt fra konsultationer på 2 timer til et full make over af jeres festlokale

Besøg Website »