5 musthaves til din brudetaske

5 Gode bud til indholdet i din brudetaske.

Foråret er lig med bryllupper, masser af dejlige bryllupper. På den store dag er det vigtigt at være velforberedt, og selvfølgelig skal bruden, ikke bære rundt på mere end højest nødvendigt. Bryllupskanalen giver dig her 5 gode musthaves til din brudetaske.

Lipgloss

Der skal kysses på jeres store store dag, og selvfølgelig skal du se henrivende ud hele dagen! Derfor er din favorit lipgloss en musthave.

Vælg en lipgloss med pigment, eller du kan nøjes med en blank, farveløs lipgloss, hvis du er til det mere naturlige. Bliv kissable med en af disse flotte lipgloss fra MAC`s nye serie, Cremesheen Glass, som leverer flotte rene farver. Set hos MAC

Pudder

Pudder skal der til, når du i løbet af dagen, får brug for en lille fresh up. Stress, panik, kram og den varme forårssol, kan hurtigt fremkalde fremmedlegemer på pande, næseryg og overlæbe. Derfor er Natural Finish pressed powder, fra Channel ,et godt bud på en musthave i tasken. Selvfølgelig skal valg af pudder være afstemt med din øvrige brudemakeup.

Lommetørklæder

Med mindre du er skåret af ben hård selvkontrol, så falder der sikkert en enkelt tåre i kirken, eller under én, eller flere, af de smukke taler.

Derfor bør du være klar med masser af lommetørklæder, for der bliver både grin, gråd og masser af tårer på den store dag. Derfor skal din brudetaske indeholde lommetørklæder og hellere en pakke for meget end èn for lidt.

Kamera

Den eneste gadget du behøver på din bryllupsdag! Brudetasken skal selvfølgelig indeholde et kamera. Har I et kamera lige ved hånden, har I mulighed for at fotografer, fra jeres point of view, og disse billeder vil i ellers ikke have mulighed at få. Tag et billede af jer selv, når i kører væk i limousinen, tag et billeder af jeres gæster, der kaster ris, når i står på stolene og kysser hinanden. Disse billeder, sammenlagt med fotografens og gæsternes billeder, giver det fuldendte bryllupsalbum. Det viste kamera er fra Canon og hedder S90 med 10 mp og tager fantastiske billeder i meget lidt lys, uden brug af blitz. Set på nettet til 3000 kr.

Ekstra hårnåle

Hårnålen der kan det hele! Knækker brudgommens, eller forloverens brystbuket, så kan blomsterhovedet hurtigt fastgøres med en hårnål. Eller hvis du taber én eller flere af blomsterne fra din brudebuket, kan de fæstnes med en hårnål. Og selvfølgelig kán der ryge en tot af din brudeopsætning, for du kommer til at kysse og kramme, får ris i håret og kysse på stole og under bordet, et utal af gange, før der skal danses brudevals.

SHOP: Lækre Hårnåle fra shoppen

Hvad skal du have i din brudetaske ?

Skriv gerne hvilke accessories din brudetaske skal indeholde. Du kan skrive i kommentarfeltet eller deltage i debatten i vores bryllupsforum.

Læg en kommentar