Boudoir fotograf

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Boudoir fotograf til den personlige morgengave

Første gang man går til fotograf, for at få lavet boudoir billeder, kan det føles ganske grænseoverskridende. Heldigvis er det overhovedet ikke så skræmmende, som man skulle tro. Vælger du en boudoir fotograf, som du har tillid til, vil du meget hurtigt føle dig i helt sikre hænder. En boudoiroptagelse handler ikke om at “flashe” sig nøgen, men om skildre kvindens krop og kurver og om at vække nysgerrighed. En professionel og dygtig boudoirfotograf er nærmest ekspert i at fremhæve de gode kurver – og ikke mindst at skjule dem du evt. er mindre glad for! Når optagelsen er slut og I sammen gennemgår billederne, kan du ikke undgå at blive meget glad, stolt og tilfreds med resultatet! Det eneste du skal være opmærksom på er, at du risikerer at blive afhængig af sådan et selvtillids-boost!

?SHOP: Morgengave og bryllupstilbehør til manden

Hav tillid til din boudoirfotograf

Hvor meget eller hvor lidt hud du vil vise, er op til dig selv! Mange kommende brude vælger at benytte bryllupsfotografen, til optagelse af boudoirbillederne. (Bryllupsfotografen vælger man også, fordi man har tillid til fotografens produkt og person). Fortæl åbent og ærligt hvad du gerne vil have, hvilke områder af din krop du (og gommen) særlig godt kan lide – og ikke mindst hvis der er noget du ikke bryder dig om! Tag det stille og roligt, boudoirfotografen ved godt at det kan føles “unaturligt” for dig. Husk at for en boudoirfotograf, er fotografering af kroppen ikke meget anderledes end fotograferinger af bygninger – det handler om kurver og linjer – og om at fremhæve de smukkeste detaljer.

?VIDEO: Kickstart din slankekur

Gode råd til en vellykket boudoir optagelse

? Bestil tid hos en boudoir fotograf du har tillid til.

? Sørg for at have fjernet unødig hårvækst.

? Hvis du er meget nervøs, så sørg for at have god tid på dagen, tag et langt bad og brug tid på dig selv.

? Vær obs på at en god frisure og makeup giver dig en større selvtillid under optagelsen – og selvfølgelig har en positiv effekt på det endelig resultat.

? Medbring undertøj, lagner eller andre “rekvisitter”, gerne flere  – boudoirfotografen kan vejlede dig, hvis du er i tvivl.

? Er dine boudoirbilleder tiltænkt som morgengave, er det oplagt at medbringe dit slør til optagelsen.

? Ankom i tøj, som ikke giver for mange “sovemærker”. På en kold dag, kan det godt tage en rum tid, før de forsvinder igen!

? Slap af og nyd at være i professionelle hænder.

?ARTIKEL: Hårfjerning og silkebløde ben

Du kan se vores indslag omkring boudoir billeder

Boudoir af Stine TernstrømBoudoir foto med Stine Ternstrømbryllup-2

Stine Ternstrøm prøver kræfter som model på Boudoir optagelse

bryllup6

én kommentar

  1. Anne Sofie siger:

    Hej. Kender du nogle der tager sådanne billeder i Aalborg området?
    Mvh. Anne Sofie

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Trash the dress – tør du?

Af Bryllupskanalen

Verdensklasses bryllupsvideoer

Af Bryllupskanalen

Boudoir billeder

Af Bryllupskanalen

Bryllupsfotograf

Af Bryllupskanalen

Artikler

Bryllupsbilleder i det nye årti

Af Bryllupskanalen

Mangt og meget er sket, siden vores forældre og bedsteforældre blev gift og lod sig forevige, med et helt klassisk bryllupsbillede. De klassiske bryllupsbilleder er typisk brud og gom i fuld figur, med kroppen og blikket rettet direkte ind i linsen. I firserne bliv bryllupsbillederne “frække”, her kiggede gommen ned i kavalergangen på sin brud, eller bed i hendes […]

Bryllupsvideo er et godt minde

Af Bryllupskanalen

En bryllupsvideo er det stærkeste visuelle minde du kan have efter dit bryllup. Vælger du en dygtig videograf, vil du nyde at se din bryllupsfilm igen og igen. Bryllupskanalen kigger på hvad du skal overveje inden du booker din fotograf, som skal stå for jeres ultimative bryllupsvideo.

Boudoir fotograf

Af Bryllupskanalen

Boudoir fotograf til den personlige morgengave Første gang man går til fotograf, for at få lavet boudoir billeder, kan det føles ganske grænseoverskridende. Heldigvis er det overhovedet ikke så skræmmende, som man skulle tro. Vælger du en boudoir fotograf, som du har tillid til, vil du meget hurtigt føle dig i helt sikre hænder. En boudoiroptagelse […]

Valg af Bryllupsfotograf

Af Bryllupskanalen

Vælg den rigtige bryllupfotograf, når I skal have foreviget jeres bryllupsdag. Bryllupsbilleder kan aldrig laves om og derfor er valg af bryllupsfotograf alt afgørende for det endelige resultat. Få tips til valg af den rigtige bryllupsfotograf.

Links

Der er ingen forhandlere i denne kategori.