Boudoir billeder

Boudoir billeder – Den personlige morgengave

Boudoir billeder til manden, er en fantastisk og personlig morgengave. Første gang man går til en boudoir fotograf, for at få lavet boudoir billeder, kan det føles ganske grænseoverskridende. Heldigvis er det slet ikke så skræmmende, som man umiddelbart tror.

?ARTIKEL: Moderne bryllupsbilleder i det nye årti

Se en boudoir fotografering

Se et eksempel på hvor dan en boudoirfotografering kan foregå. I dette indslag tager Stine fra Bryllupskanalen ud for at få taget boudoir billeder. Du kan også se det endelige resultat og de flotte boudoir billeder, Fotograf Hanne Paludan tog ved denne fotosession, ved at læse vores artikel om boudoir billeder.

?VIDEO: Jagten på den perfekte morgengave

Morgengave til manden

Morgengave blev tidligere kun givet af manden, men i dag er det almindeligt at bruden også giver sin mand en morgengave. Boudoirbilleder er det helt hotte lige nu, som den personlige og ultimative morgengave til manden i sit liv.

?SHOP: Køb morgengave eller bryllupstilbehør til manden hér.

Hvad giver du i morgengave?

Bliver morgengaven personlig, praktisk eller økonomisk? På Bryllupskanalen hører vi meget gerne om hvilken morgengave du vil give til din kommende ægtefælle. Send en mail direkte til redaktionen på ja@ bryllupskanalen.tv eller deltag gratis i debatte i Bryllupskanalens forum.

En kommentar til “Boudoir billeder”

Læg en kommentar

%d bloggers like this: