Bryllupstale ud over det sædvanlige

Lær at holde den perfekte bryllupstale

Hvis du vil holde den perfekte bryllupstale, så er det vigtigt at du viser os hvém det er, du elsker – og hvorfor du elsker! Enhver tale handler om at fremkalde latter og tårer; om at betage og begejstre bryllupsgæsterne, bruden og ikke mindst svigerfamilien. Når du holder tale til bryllup, skal du trække vejret – Holde pauser – og; fortælle i billeder, så folk kan forstå dig! Øvelse gør selvfølgelig mester, men pas på din tale ikke bliver for indstuderet. Der er stor forskel om du læser din tale op fra et manuskript, eller fortæller i billeder og taler med hjertet.

?ARTIKEL: Taler til bryllup – mini guide

Øvelse gør mester

At stille sig op i en forsamling at holde en bryllupstale kræver mod, det der er vigtig ved en bryllupstale er at fremkalde de følelser, du ønsker bryllupsgæsterne skal fremkalde. Det handler selfølgelig om latter, men også tårer. Fortæl i billeder så gæsterne selv, kan danne sig et indblik i jeres liv sammen. Tal tydeligt og hold masser af pauser, når man holder taler, skal man faktisk holde 3 gange så mange pauser, end hvad man umiddelbart tror.

?SHOP: Køb manchetknapper, lommeure og andet bryllupstilbehør til manden hér

Inspiration til bryllupstale

Bryllupskanalen har besøgt Kasper Sørensen, en vaskeægte historiefortæller! Han kan, om nogen dét med at, stå foran en forsamling og tiltrække samtlige bryllupsgæsters opmærksomhed, og fremtrille den mildeste latter, kærlighedstårer og en uforbeholden applaus! Lad dig inspirere til udførelsen af en bryllupstale – og lad gerne din tilkommende gøre det samme! Hvordan gik din tale og hvilke overvejelser gjorde du? Bryllupskanalen hører gerne fra dig, send os en mail på [email protected]

?VIDEO: Alternativ brudevals hitter

Skal du holde tale for din kommende kone?

Hvis du skal holde tale for din kommende hustru, så hører vi gerne fra dig. Hvis du har svært ved at udtrygge dine følelser med ord, så har vi mulighed for at give dig en hjælpende hånd. Sende en mail direkte til redaktionen på ja@ bryllupskanalen.tv eller deltag i debatten i Bryllupskanalens gratis bryllupsforum, hvor der helt sikkert også er hjælp at hente, når den vigtigste tale i dit liv, skal være helt perfekt.

Få flere råd til din bryllupstale

En kommentar til “Bryllupstale ud over det sædvanlige”

Læg en kommentar

%d bloggers like this: