Kunstige negle

Sådan får du flotte kunstige negle til dit bryllup

Neglene skal være smukke til dit bryllup. Hele dagen vil alle jeres gæster beundre vielsesringen, og dermed dine hænder. Med mindre du i forvejen har perfekte, naturlige negle, kan det være en god idè, at besøge en negletekniker inden brylluppet. En negletekniker kan give dig de flotteste brudenegle. Tag med Stine Ternstrøm, når hun besøger en negletekniker, for at få de flotteste kunstige negle.

?ARTIKEL: Flotte negle til dit bryllup

Nyd dagen med smukke negle

En brud har krav på at føle sig helt igennem smuk til sit bryllup. Det gælder også perfekte negle. Er et bryllup den første anledning til at få kunstige negle, bør man få lagt de kunstige negle ca. 1 uge før sit bryllup. Får man lagt sine kunstige negle ca. 1 uge før sit bryllup, har man tid til at vende sig til de nye, længere og stærkere negle. Kunstige negle kan sagtens holde sig flotte i flere uger.

?VIDEO: Smuk brudefrisure med kunstigt hår

Hvilke negle skal du vælge

Som alt andet i bryllupsplanlægningen, skal du nøje overveje, hvilke negle du vil have påsat, så de passer til ringene og brudebuketten. Skal de være firkantede eller runde, skal det være af silicone eller akryl, med eller uden “bling” på toppen. Landets dygtige negleteknikkere, kan rådgive dig, for her er der virkelig mulighed for at skabe noget unikt. Læn dig tilbage og nyd, at der i et par timers tid vil blive kredset om dig, du vil slet ikke kunne kende dine hænde efter besøget og vil føle dig smukkere.

?VIDEO: Få smuk hud til dit bryllup

Hvilke negle drømmer du om?

Skal du have lavet kunstige negle til dit bryllup, eller er du blevet gift og havde kunstigenegle til dit bryllup, så hører vi gerne om dine erfarringer med kunstige negle. Send mail, gerne med billeder samt bryllupsdato til [email protected] Du er også velkommen til at deltage i debatten i Bryllupskanalens bryllupsforum.

? Læs artikel om kunstige negle til dit bryllup

2 kommentarer til “Kunstige negle”

Læg en kommentar

%d bloggers like this: