Klar til Cupcakes

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Så er der Cupcakes

Den nye trend indenfor bryllupskager er cupcakes. I England og Amerika har man længe foretrukket cupcakes. I Danmark er de de nok bedst kendt som muffins, selvom cupcakes og muffins er to forskellige slags kager. Bryllupskanalen giver dig inspiration til en anderledes og overraskende bryllupskage, bygget op af de lækreste cupcakes.

cupcakes muffins til bryllupCupcakes – personlig og moderne bryllupskage

Vil du være med på den nyeste bryllupstrend, så skal din bryllupskage bestå af farvestrålende og eventyrlige cupcakes. De er lette, lækre, søde og charmerende, men de fås også som syrlige, stilrene og klassiske – uanset hvordan designet af dine cupcakes skal være – så er det trendy, nyt og overraskende!

?SHOP: Smukke kagefade til dine Cupcakes, eller til borddekoration

Et hav af muligheder

Med cupcakes er nærmest ingen grænser for hvor mange forskellige bryllupskager, du kan få til dit bryllup! Vælg forskellige bunde, mazarin, citrus, jordbær, chokolade er blot nogle af mulighederne. Kombiner med forskellige toppings og dekoration og wupti, så har du den mest eventyrlige bryllupskage – Og både børn og voksne vil elske det! Man kan selvfølgelig også vælge helt ens cupcakes, som er et fantastisk syn i sig selv. Her kan man vælge at bestille stilrene cupcakes, rokoko cupcakes eller noget helt andet – eller hvad med at få designet alle jeres cupcakes, så de matcher farverne i brudebuketten.

Hvad er forskellen

En bryllupskage minder mest om en ekstravagant lagkage, lidt i retning af en flødeskumskage. En cupcake er den perfekte blanding mellem en muffin og en lagkage, samtidig er den sød og super innovativ! Cupcakes tager således det bedste fra muffins og det bedste fra lagkagen, nemlig cremen (mousen)! En cupcake har en topping af mouse og dekoration af marcipan, bær eller sukkerdekoration.

Formen og designet er originalt

Byg dine cupcakes op som en traditionel bryllupskage ved at sætte dem på stativ – som så meget andet handler det ikke blot om detaljer, men i lige så høj grad om at præsentere de lækre kager på den rigtige måde. Uanset hvor mange eller hvor få bryllupsgæster man inviterer til sit bryllup, så vil en bryllupskage bygget op af cupcakes tages sig særlig godt ud. I forold til den originale bryllupskage, så fylder cupcakes mere pr. person, end den traditionelle bryllupskage.

Vælger du cupcakes til dit bryllup

Uanset om du vælger en traditionel bryllupskage eller en ny, trendy bryllupskage af cupcakes, så hører vi gerne fra dig. Skriv til os på [email protected] Vedhæft gerne billede af dig selv og evt. billeder af din drømme bryllupskage – med eller uden cupcakes. Måske bliver det din historie, vi deler med de kommende brudepar. Er du blevet gift, vil vi stadig gerne høre om dine erfarringer og se dine billeder af den perfekte bryllupskage!

én kommentar

  1. Mette Holmgrenre siger:

    Kære bryllupskanalen

    Jeg faldt lige over jeres artikel om cupcakes som erstatning for den traditionelle bryllupskage. Jeg laver cupcakes til bryllupper, polterabend, dåb, konfirmation – you name it! Søger I inspiration eller billeder er I meget velkomne til at kigge forbi min hjemmeside. Jeg kan kun opfordre til at prøve cupcakes i stedet for bryllupskage – og stabler man dem på et stativ, så holder man stadig den traditionelle “bryllupskagefacon” :o)

    Bedste hilsner – og tak for en god artikel
    Mette

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Lækre velkomstdrink

Af Bryllupskanalen

Lækker forret til dit bryllup

Af Bryllupskanalen

Mad til bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

Vin til bryllup og fest

Af Bryllupskanalen

Valg af vin til dit bryllup afhænger af hvilken menu, I ønsker at servere for jeres gæster. Bryllupskanalen ser på hvordan man finder den rigtige vin, sammensætter en vinmenu og hvor meget jeres gæster drikker. Få et hurtigt overblik og inspiration til at vælge den rigtige vin til dit bryllup, med denne miniguide til valg af vin til din fest.

Lav din egen Champagne Mojito

Af Bryllupskanalen

Server den lækreste Champagne Mojito som velkomstdrinks til jeres bryllup. Champagne Mojito er en eksklusiv, frisk og velsmagende velkomstdrink, til et varmt sommerbryllup. Velkomstdrinks er den perfekte start på et vellykket bryllup. Hér får du én af årets mest trendy opskrifter, på den lækreste velkomstdrink med champagne.

Festlig Kagefigur til bryllupskagen

Af Bryllupskanalen

Kagefigure til din bryllupskage er nærmest en uundværlig del at dine bryllups accessories. Bryllupskanalen har set på det store udvalg af kagefigurer til bryllupskager. Vælg din favorit til toppen af bryllupskagen, så den vigtigste kage i dit liv, bliver fuldendt og perfekt.

Klar til Cupcakes

Af Bryllupskanalen

Eventyrlige cupcakes er en fantastisk måde at servere sin bryllupskage. Med de små søde kager er der uanede muligheder for toppings og designs. Cupcakes til dit bryllup er den nye bryllupskagetrend. Her kan du læse, hvad det er, der gør Cupcakes til den nye og trendy bryllupskage

Links

BROHOLM GODS

På Broholm Gods gør vi jeres drøm til virkelighed. Lad os danne rammen om den mest fantastiske, romantiske og eventyrlige bryllupsfest, som I og jeres gæster aldrig vil glemme. Vores topprofessionelle personale står klar til at give jer jeres livs oplevelse helt ud over det sædvanlige.

Broholmsvej 32
5884 Gudme

Tlf. 62 25 10 55 | Besøg Website »

Restaurant Gisseløre

De bedste råvarer i hyggelige omgivelser. Restaurant Gisseløre tager imod selskaber op til 149 personer i samlet lokale, med udsigt over kalundborg fjord.

Radiovej 2
4400 Kalundborg

Tlf. 59 51 07 45 | Besøg Website »