lej brudekjole

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Der kan være rigtig god økonomi og masser af penge at spare ved at leje sin brudekjole. Samtidig slipper man for at tænke på rensning og en brudekjole, der tager plads bagerst i klædeskabet.

brudekjole leje

Billig brudekjole – spar penge på brudekjoleudlejning

Når man lejer en brudekjole er den i perfekt stand – og det er mere reglen end undtagelsen, at lejebrudekjolen er helt ny. Vælger man at leje sin brudekjole, kan man hurtigt spare over 50% af købsprisen – nogle brudekjoler vil endda være væsentlig billigere. Samtidig kan man leje tilbehør, som leje af slør, leje af skørt til brudekjole og meget, meget mere.

Brudekjoleudlejning eller salg af brudekjole

En lejebrudekjole leveres tilbage efter sit bryllup – og så skal man ikke tænke på den mere. Har man derimod valgt at købe sin brudekjole og efterbrylluppet vælger at sælge den, kan man forvente at skulle gå minimum 50% ned i pris – og ofte forventer køber af brudekjole, at få alt tilbehør med gratis. Derfor er der rigtig god økonomi i at vælge at leje sin brudekjole.

Brudekjoleudlejning i og udenfor København

I de fleste større danske byer findes der masser af brudekjoleudlejning, men også almindelige brudekjoleforretninger tilbyder udlejning af sine brudekjoler. Det kan være en rigtig god idé at ringe til de brudekjoleforretninger, hvor du ønsker at prøve brudekjole, og forhøre dig om, hvorvidt de tilbyder brudekjoleudlejning og udlejning af brudetilbehør.

Fordele ved at leje sin brudekjole

Hvis du vælger at leje din brudekjole, bliver dine minder om både dagen og kjolen foreviget på billeder – og har du valgt at leje din brudekjole, kunne det give plads til en professionel bryllupsfotograf og måske endda lidt flere bryllupsbilleder, end man først havde afsat på sit bryllupsbudget. Fordelene ved at leje sin brudekjole er primært at man slipper for at rense sin brudekjole, en udlejningsbrudekjole skal ikke sælges til langt underhalv pris på Den Blå Avis.

Ulemperne ved at vælge leje af brudekjole

Er man den sentimentale, samler type, som ønsker at gemme til både børn og børnebørn, bør man nok ikke lade sig lokke af tilbud om en billig udlejningsbrudekjole. Masser af brude gemmer sin brudekjole resten af livet og ville aldrig sælge sin brudekjole. Hér kan du læse om gode ideer om nyt liv til brudekjole efter bryllup.

Inspiration til valg af brudekjole med Bryllupskanalen

Del din erfarring om udlejning af brudekjole med kommendebrude.

Lejede du din brudekjole, eller har du valgt at stå brud i en lejet brudekjole, så hører vi meget gerne fra dig. Send os en mail på [email protected], hvor du fortæller om din erfaring med brudekjole udlejning. Vedhæft gerne vellignende fotos.

én kommentar

 1. Charlotte siger:

  Hej redaktion på bryllupskanalen.

  I har en side med leje af brudekjoler.
  http://bryllupskanalen.tv/artikler/lej-brudekjole/

  Vil det være muligt at have et link fra denne side til vores butik, da vi specialiserer os i at udleje brudekjoler?
  Vi er selvfølgelig også interesseret i at give et link tilbage til jer.

  Venlig hilsen Charlotte

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Brudekjole Trend

Af Bryllupskanalen

Brudekjoler gennem tiden

Af Bryllupskanalen

Artikler

Brudekjoler til gravide

Af Bryllupskanalen

Plads til maven Skal du giftes og er du gravid? Der findes masser af moderigtige brudekjoler til den gravide brud – og brudekjolen kan sagtens bestilles i god tid, selv om maven vokser. Bryllupskanalen ser på brudekjoler til gravide. Spørg eksperterne Der findes efterhånden et bredt udvalg af brudekjolebutikker med speciale i graviditets brudekjoler. Her […]

Vintage brudekjoler

Af Bryllupskanalen

  Er du til et bryllup i historiens tegn, med masser af personlighed, kan en vintage brudekjole, være et godt valg for dig. Bryllupskanalen ser på vintage brudekjoler, der ikke nødvendigvis behøver at være gamle mølædte kjoler der lugter af fugtig kælder. Brudekjoler kan være lange eller korte og emmer af personlighed Shopper-generationen har fået […]

Vi vil se dit strømpebånd

Af Bryllupskanalen

Strømpebånd i alverdens farver Den mest almindelige farve på strømpebånd, er blå – men behøver det nu også at være sådan – og skal man absolut have strømpebånd på, under sin brudekjole. ? Køb dit strømpebånd her Hvorfor bærer bruden strømpebånd? At bære strømpebånd til sit bryllup, er en gammel bryllupstradition. Strømpebåndet har ind til […]

lej brudekjole

Af Bryllupskanalen

Der kan være rigtig god økonomi og masser af penge at spare ved at leje sin brudekjole. Samtidig slipper man for at tænke på rensning og en brudekjole, der tager plads bagerst i klædeskabet. Billig brudekjole – spar penge på brudekjoleudlejning Når man lejer en brudekjole er den i perfekt stand – og det er […]

Links

Askepot & Valentino

Danmarks største bryllups butik med brudekjoler fra de førende modehuse i Europa. Se det store udvalg af modeller på Askepot-Valentino.dk Husk tidsbestilling på +45 74738787 eller [email protected] Vores brudekjoler og festkjoler er håndplukket på messer og fra førende modehuse i hele Europa.

Østergade 16
6270 Tønder

Tlf. 74 73 87 87 | Besøg Website »