Borddekoration alà svensk prinsessebryllup

Blomster og borddekoration som ved et ægte prinsessebryllup

Det lyder dyrt, og måske skal du undlade ordet prinsessebryllup, når du tipper din kommende mand, om årets hotte borddekoration til bryllup. Prinsesse lyder dyrt, men følger du trenden fra det svenske kongehus, så behøver det nemlig slet ikke at være det. Er du til økologi, sund økonomi og et stilfuldt bryllup, så er borddekoration alá svensk prinsessebryllup, den helt rigtige bordpynt til jeres bryllup!

?SHOP: Billig og stilfuldt tilbehør til bryllup og dekoration.

Borddekoration med spejl

Spejle til borddekoration er ét af årets helt hotte trends. Det er enkelt og giver et stilfuldt og grafisk smukt udtryk. Har man runde borde til brylluppet, kan man med fordel vælge runde spejle, er bordene ovale, vælges ovale spejle og sidst men ikke mindst firkantede spejle til firkantede borde. Placer en buket på spejlet, gerne i forskellige farver på det forskellige borde. Blomsterne skal ikke nødvendigvis være de samme, som blomsterne i brudebuketten, så længe I holder dem i samme farveskala. Det er smukt, enkelt, økologisk og billig.

?VIDEO: Lav selv blomsterdekoration, pynt og borddekoration til bryllup

Brug vilde, økologiske blomster

Økologiske blomster kan du finde i din, eller mormors have, men de findes også vildt i naturen. Grøftekantsblomster er et udemærket og meget autentisk look til dig bryllup. Sarte farver, som hvid, rosa, laksefarvet og lilla blomster vil ofte gå til brudebuketten, alternativt kan du også gå efter de mere kontastfyldte blomster, som kornblomster eller stauder i form af flerårige studenternelliker, røde haveroser eller hyacinter, som ofte findes i kraftige farver. Blomsterne plukkes dagen i forvejen og sættes i oasis. Holder du bryllup om sommeren, er det en god idé at sætte dem et køligt sted, natten over.

?ARTIKEL: Dekoration i romantisk grøftekants stil

Borddekoration alá Louise Lie von Linstow

Det skal være enkelt og romantisk, men ikke for pompøst. Kronprinsesse Viktoria og Daniel havde valgt enkle borddekorationer til deres bryllup. Vi har valgt at vise dekorationer opsat på et stort spejl, lige som ved Daniel og Viktorias bryllup. Spejlene giver en fantastisk spejling af blomsterne. Vi har valgt 3 glas i fattigmandssølv, med lidt vand og oasis. Blomsterdekorationen har tidligere været meget pompøs og opsats, men trenden er nu at det skal være simpelt, let og personligt. Hold dig gerne til samme farve og til kun én eller to forskellige slags blomster.

?VIDEO: Lav selv dekorationer til bryllup

Vælg blomster fra nærområdet

Laksefarvet hortensia og en udsprunget silkepæon er en super fin trend og giver et mildt og sart udtryk i dekorationen, men du kan også se hvordan du kan kreere en lilla og en lyserød blomsterdekoration. Mange af blomsterne er ganske almindelige blomster: Hortensiaer, alium, og silkepæoner. Hop med på trenden: Tænk økologisk, miljøvenligt og økonomisk. Fravælg blomster som skal flyves til landet, fra varmere himmelstrøg, så er der mange penge at spare på borddekorationen – og der spares også på miljøet. Disse dekorationer skal ligne små buketter, men oasis får dem til at stå bedre.  Sørg for at der er lidt højdeforskel på dekorationerne, da det skaber drama og virker inspirerende for øjet.

?ARTIKEL: Lys til bryllup

Hvilke blomster skal indgå i jeres blomsterdekoration

På Bryllupskanalen hører vi meget gerne om hvilke blomster og dekorationer der skal indgå i jeres bryllup. Deltag i debatten i vores bryllupsforum, eller send en mail direkte til redaktionen på ja@ bryllupskanalen.tv. Vi ser frem til at høre om netop jeres blomster og dekoration!

6 kommentarer til “Borddekoration alà svensk prinsessebryllup”

 1. Kære Louise

  Dine videoer er simpelhen en så stor inspiration for mig. Elsker enkelheden.
  Tusind tak!

  Svar
 2. Det er nogle fantastiske videoer I laver. Det er bare dejligt enkelt og det er nemt at gå til.

  Svar
 3. Kære Lisa og Cindie:-)
  Jeg er glad for at I finder videoerne inspirerende og brugbare. Mange flere af samme slags er på vej, og på onsdag d. 28 juli skal jeg ind og dække 3 fantastiske bryllupsborde i Go´morgen danmark på TV2, så der er endnu mere inspiration at hente til bordpynten der.
  De kærligste hilsner og med ønsket om en fantastisk sommer til jer begge
  Louise

  Svar
 4. hej
  mega flot super enkel og det liner en milion flot
  vil rigtig gerne have et winter frost tema og vil supergerne have fat i de snefnug og istapper håber at høre fra dig hilsen chalin

  Svar

Læg en kommentar

%d bloggers like this: