Dekorationer til bryllup

Bordpynt til bryllup

Borddekorationer til bryllup er et “must have”. I samarbejde med Louise Lie von Linstow, som til dagligt arbejder som boligstylist for nogle af Danmarks største modemagasiner, præsenterer Bryllupskanalen hvordan lette og personlige borddekorationer og tilhørende bordpynt kunne se ud. I dette program få du tips og ideer til borddekorationer og borddækning til et efterårsbryllup.

Køb dit bordpynt til bryllup

De nemme borddekorationer

Hvis du selv vil stå for dit bordpynt, er der nogle ting du skal tænke over inden du går igang. Det skal være let at kreerer sine egne borddekorationer. Det skal være noget du kan lave i god tid i forvejen, husk du skal producerer meget af det. Det nytter ikke noget at du står på din bryllupsdag, og skal lave en masse borddekorationer.

Borddekorationer tema

Vælg et tema for dine borddekorationer. her gælder det om at finde en rød tråd, der går igen på dine bryllupsindbydelser, takkekort osv. Du kan bruge årstiden som tema, her kan du finde masser af inspiration, ved at gå en tur i skoven eller på stranden. Du kan også finde et bryllupstema i forskellige lande, hvad med et Italiensk tema som dine borddekorationer.

God fornøjelse med design af dine egne borddekorationer og tilhørende bordpynt.

4 kommentarer til “Dekorationer til bryllup”

 1. Super lækker og enkelt, noget vi almindelige tør kaste os ud i- og næsten sikker på succes:) Ville gerne have Louises hjælp og ideer den dag, det bliver min tur:)
  Smukt

  Svar
 2. Hej med jer.
  Skulle sådan set ikke holde bryllup, men 40 års fødselsdag men kom lige forbi denne gode side.
  Dejligt indslag.
  Har “lånt” nogle af idderne til mine egne borddekorationer. TAK

  Kh
  Line

  Svar
 3. Rigtig gode ideer til bordpynt, der ligner en million 🙂 Elsker farven på hortensiaen. God ide med træperlerne, det ligner kastanjer, og passer perfekt til denne årstid…

  Svar

Læg en kommentar

%d bloggers like this: