Brudebuket med orkideer

Brudebuketten

Ifølge traditionen, er en brudebuket det eneste i bryllupsplanlægning, som bruden ikke må blande sig i. Det er forbeholdt gommen. Dermed ikke sagt, at man alligevel ikke kan give sit besyv med. Vi besøger blomsterdekoratør Ulrik John, i Hørsholm, for at få svar på, hvordan man finder den rigtige brudebuket.

? ARTIKEL: Vælg den perfekte brudebuket

Moderne blomsterbinding

Der er nærmest ingen grænser for hvilken form, størrelse og længde, man kan vælge i buketten, og det er således kun fantasien, der sætter grænser for de mange forskellige muligheder der er.  Skal man følge moden, skal buketten bindes af “rene” blomster. det vil sige, blomster af samme art og samme farve eller nuancer. Det kan f.eks. være en brudebuket bundet af lyse orkideer, eller en buket af rene gerbera.

? ARTIKEL: Alternative brudebuketter

Grønt i brudebuketten

I 2010 skal buketten skille sig ud, og for alt i verden ikke ligne noget fra en tankstation, derfor er grøn fyld et fy-ord! Er man til mere naturlige blomsterbuketter, kan man vælge enkle brumbærgrene, Efeu eller Vedbend, Hjerter-i-luften, bananblade eller mere eksotiske strå. Men altså ingen grønt, blot for at give fyld.

? VIDEO: Lav smukke blomsterdekorationer

Del din brudebuket

Hvordan skal din brudebuket se ud? Få inspiration, eller del dine ideer med andre kommende brude, i vores gratis bryllupsforum. Du er også meget velkommen til at kontakte redaktionen på ja@ bryllupskanalen.tv

En kommentar til “Brudebuket med orkideer”

Læg en kommentar

%d bloggers like this: