Bryllupskager inspiration inden køb

Bryllupskager

Der er en del overvejelser du skal gøre, inden du bestiller din bryllupskage. Få inspiration til valg af de gode bryllupskager. I denne video om Bryllupskager, har Bryllupskanalen besøgt Konditor Rikke Gryberg, for at få de bedste tips og ideer til bryllupskager.

Tradition og inspiration til bryllupskager

Der er masser af traditioner omkring bryllupskager og kageskæring. De fleste bryllupskager skæres ved receptionen eller efter bryllupsmenuen om aftenen. Bryllupskager skæres for, af både bruden og brudgommen, hvor efter de giver hinanden et lille stykke. Efterfølgende får resten af bryllupsgæsterne serveret de lækre bryllupskager.

?ARTIKEL: Tradition og inspiration til bryllupskager

Bryllupskagefigurer og Kageknive

Til de smukke bryllupskager, skal der være en bryllupskagefigur og en kagekniv til at skære kagen for. I Shoppen kan du finde både traditionelle, sjove og romantiske bryllupskagefigurer, kageknive og kageknivesæt. Priser fra 139 kr.

?SHOP: Unik bryllupskagefigur her

Tendy bryllupskager med cupcakes

Det helt nye hit inden for bryllupskager er Cupcakes. Tenden kommer selvfølgelig fra USA, men de kan bages hjemme, eller bestilles hos de fleste konditorrier og bagerforretninger. En cupcake er i grove træk en slags muffin med toppings af lækre cremer og glassur. Fordelene ved cupcakes er mange, bl.a. er der nu mulighed for at tilpasse ingredienserne i bryllupskagerne, så alle gæster kan spise med. Vælg f.eks sukkerfri, en uden nødder, én der er glutenfri eller havd der måtte være af særlige ønsker for sine bryllupskager.

?ARTIKEL: Klar til cupcakes

Læs vores artikel med masser af inspiration til valg af bryllupskage

2 kommentarer til “Bryllupskager inspiration inden køb”

  1. Hold da op, en lækker bryllupskage! Næste gang jeg ser det indslag, skal jeg lige huske at spise lidt sundt først…. 🙂

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: